Tosya Belediyesinden araç alımı

Tosya Belediyesine yeni alınan iş makineleri, düzenlenen törenle hizmete sunuldu.

  • 651
Tosya Belediyesinden araç alımı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tosya Belediyesi kum ocağı şantiyesinde düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, törende yaptığı konuşmada, göreve başlayalı kısa bir süre olmasına rağmen 3 defa iş makineleri için düzenlenen törene katıldığını vurgulayarak, "Bu törenleri başka il ve ilçeler 5 yılda bir yapıyor. Tosya Beledisi on buçuk aya 3 tören sığdırmış. Tosya'yı güzel günler bekliyor. İnşallah o günlere hep birlikte varacağız." diye konuştu.

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin de belediye araç filosuna yeni katılan araçların resmi olarak hizmete sunulması için bir araya geldiklerini belirtti.

Tosya'nın altyapı ve üstyapı ile yol ağının değişkenlik arz ettiğini aktaran Şahin, şunları söyledi:

"Göreve geldiğimiz günden beri Tosya’mızın özel durumunu da dikkate alarak, belediyemizin bu lojistik tesislerini ihtiyaçlarımıza cevap verecek şekilde yeniden düzenledik. Bugün hizmete sunulan iş makineleriyle birlikte belediyemiz, bölgesinin en güçlü belediyeleri arasında yerini aldı. Yeni araçlarımızın ilçemize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum."

Konuşmaların ardından Tosya Müftüsü Eyüp Demir’in yaptığı duanın ardından tören sona erdi.

Törene, Tosya İlçe Emniyet Müdürü Kazım Ejder, Tosya Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Özgün Yapağı, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

AA