Tosya'da halk toplantısı düzenlendi

Tosya'da halk toplantısı düzenlendi.

  • 462
Tosya'da halk toplantısı düzenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin başkanlığında Tosya Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen halk toplantısında, Pınarbaşı, Hacı Kemal ve Hocafakı mahallelerinde ikamet eden vatandaşların istek ve sorunları dinlendi.

Kaymakam Pişkin, toplantıda yaptığı konuşmada, köy ziyaretlerinin ardından mahalle ziyaretleri yapmaya başladıklarını hatırlattı.

İlk ziyaretlerine iki hafta önce Bahçelievler Mahallesi ile başladıklarını belirten Pişkin, "Bu toplantıları düzenlemekteki amacımız, mahalle sakinlerinin, belediyecilik, eğitim, emniyet ve sağlık başta olmak üzere kamu hizmetleriyle olan sorun ve sıkıntılarını hiçbir aracıya mahal vermeksizin birebir sizlerden dinlemektir. Burada konunun muhatapları arkadaşlarım tarafından eğer malumatları varsa anında cevaplandırılması, yoksa da onla ilgili çalışmaları not edip takip edilmesini amaçlıyoruz." dedi.

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin ise toplantının hizmetlerin ele alınması açısından güzel bir uygulama olduğunu söyledi.

Toplantıya, Tosya İlçe Emniyet Müdürü Kazım Ejder, Tosya Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Özgün Yapağı, Tosya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Recep Keçeci, Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu, protokol üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.