Tosya'lı muhasebeciler güç birliği yapıyor

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde Mali Müşavirleri ve Muhasebeciler, Pazar günü yapılacak Kastamonu Mali Müşavirler Odası seçimlerine güç birliği yaparak hazırlanıyor. 

  • 1788
Tosya'lı muhasebeciler güç birliği yapıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Mali Müşavirler Odası Disiplin Kurulunda daha önceki yıllarda görev yapan Mali Müşavirler Müjdat Güney hafta sonu Kastamonu’da yapılacak oda seçimlerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Müjdat Güney yaptığı açıklamada, "Kastamonu Mali Müşavirler Odası kurulduğu ilk günden bugüne kadar, yaklaşık 30 yıldır oda yönetiminde Tosya’dan hiçbir meslek mensubu görev alamadı. Aday gösterilmedi. Ancak Pazar günü yapılacak olan oda seçimlerinde Tosya’dan aday oldum. Ayrıca meslek arkadaşlarım Cevat Çengel denetim kuruluna, Mehmet Kahyaoğlu ise birlik temsilciliğine seçilebilecek yerlerden aday olmuşlardır. Her seçimde olduğu gibi oda seçimlerinde de 30 yıldır Tosya’nın Kastamonu’da temsil edilememesi ve söz sahibi olamamasına son vermek için, Tosya’da ki meslek mensupları arkadaşlarla ortak hareket etme kararı aldık. Bu birliktelik durumunda kazanacak olanın yalnızca oda yönetimi değil Tosya olacaktır" dedi.