Tosya'da Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin tanıtımı yapıldı

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde eğitim ve öğretimine devam eden Kız İmam Hatip Lisesi, düzenlediği tanıtım programı ile ilçe protokolünü ve vatandaşları misafir etti.

  • 1280
Tosya'da Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin tanıtımı yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tosya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde gerçekleştirilen okul tanıtım programı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması sonrası Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Açılışta konuşan Okul Müdürü Gülşen Çivici, katılımlarından dolayı ilçe protokolü ve vatandaşlara teşekkür ederek, “Dünya’ya tek bir pencereden bakmayan ilmi ile amil, yaşamı ile kamil, gönül dünyasında mutlu, hitabeti güçlü, her zaman en önde milletimizin değerlerini yaşayan ve yaşatan insanların oluşturduğu eğitim yuvalarıdır imam hatiplilerdir” dedi.

Tosya Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan şiir dinletisi ve 15 Temmuz konulu gösteri, ilçe protokolü ve vatandaşlar tarafından beğeni ile izlendi. Daha sonra okul idaresi tarafından okul tanıtımına katılan misafirlere pilav ikram edildi.

Tosya Kız İmam Hatip Lisesi tanıtım törenine İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Kazım Şahi, İlçe Jandarma Komutanı Özgün Yapağı, İlçe Emniyet Müdürü Ejder Kaplan, Kastamonu İl Milli Eğitim şube müdürü Mesut Şeker ve vatandaşlar katıldı.