TSE-ISO-EN-9000 Belgesini Aldı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının yürüttüğü Kalite Yönetim Sistemi Çalışmaları kapsamında Kastamonu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, TSE-ISO-EN-9000 belgesini almaya hak kazandı.

  • 377
TSE-ISO-EN-9000 Belgesini Aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının yürüttüğü Kalite Yönetim Sistemi Çalışmaları kapsamında, Kastamonu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve bağlı kuruluşları, kalite belgelendirme çalışmalarına başlamış ve yapılan çalışımlar neticesinde Türk Standartları Enstitüsü Kalite Yönetim Sistemleri Danışmanları ve Tetkikçileri tarafından İl Müdürlüğü ve bağlı kuruluşları denetlenerek TSE-ISO -EN-9000 belgesini almaya hak kazandı.

Kastamonu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Altun, “İl Müdürlüğü olarak Şehit yakını ve gazi aileleri, kadın, çocuk, yaşlı ve engellilere hizmet veren bir kurumuz. Vatandaşa hizmet için bu kurumun başındayız ve verdiğimiz hizmetin kaliteli hizmet alan ve hizmet verenin memnuniyeti bizim için ön planda yer alıyor. Bu bağlamda kuruluşta kalite anlayışının gelişimi için, etkin bir yönetim, çalışanların tatminini, kuruluş içi iletişimde iyileşmeyi, tüm faaliyetlerde g

(İHA)