TÜMKASDER Genel Başkanı Çalık, "Çelebioğlu'nu Destekliyoruz"

TÜMKASDER Genel Başkanı Murat Çalık, H. Selami Çelebioğlu'nun milletvekilliği adaylığını duyduklarından itibaren büyük mutluluk yaşadıklarını belirtti.

  • 370
TÜMKASDER Genel Başkanı Çalık, "Çelebioğlu'nu Destekliyoruz"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TÜMKASDER Genel Başkanı Murat Çalık, H. Selami Çelebioğlu’nun milletvekilliği adaylığını destekliyoruz, hemşehrimizin çabalarına omuz vermek bizim boyun borcumuzdur dedi.

H. Selami Çelebioğlu, Kastamonulu ve İstanbul’da faaliyet gösteren başarılı bir işadamı kimliğiyle dikkat çekiyor. H. Selami Çelebioğlu, Kastamonu ilinden milletvekilliği adaylığını açıklayarak, önümüzdeki seçimler için önemli bir adım attı.

TÜMKASDER Genel Başkanı Murat Çalık, H. Selami Çelebioğlu’nun milletvekilliği adaylığını duyduklarından itibaren büyük mutluluk yaşadıklarını belirterek, “Kastamonu’muzun sosyal, siyasal, ekonomik gelişmesi, çok önemli yatırımların bölgemize kazandırılması ve ilimizin katma değerinin daha da yükseltilmesi, potansiyelimizin artırılması yönünde Çelebioğlu’nun milletvekilliği adaylığını açıklamış olması gerçekten sevindiricidir. Bizler kendisini tanıyoruz, çalışmalarının niteliğini ve bölgemize sağlayacağı katkıları çok iyi tahmin edebiliyoruz. Öncelikle TÜMKASDER olarak Çelebioğlu’nun en önemli destekçisi olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Kastamonu’muz, tarihe damga vuran, sosyal kimliği ve kültürel değerleriyle daha çok ilgiyi ve alakayı hak ediyor. Bu bağlamda, ilimizin güzelliklerini tüm boyutlarıyla ortaya çıkaracak, ilimizi hakkıyla tanıtacak, Ankara’da bizleri en yüksek temsil kabiliyetiyle temsil edip sesimiz, soluğumuz olacak H. Selami Çelebioğlu gibi isimlere elbette çok ihtiyacımız vardır” dedi.

Murat Çalık, adaylık sürecinden sonra Çelebioğlu’nu “Kastamonu milletvekili” olarak da görmelerinin en büyük dileği olduğunu belirterek, “TÜMKASDER’in vizyonunu da mecliste ortaya koyacak Kastamonulu hemşerilerimizin çabalarına omuz vermek bizim boyun borcumuzdur” diye konuştu.