Turizm Fakültesi öğrencileri KUZKA'yı ziyaret etti

Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencileri Kastamonu'ya yönelik yürütülen turizm çalışmalarını yerinde incelemek ve bilgi almak üzere Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı'nı (KUZKA) ziyaret etti. 

  • 405
Turizm Fakültesi öğrencileri KUZKA'yı ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Uygulamalı turizm dersleri kapsamında Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin Pamukçu başkanlığında KUZKA’yı ziyaret eden birinci sınıf öğrencileri, ajansın 2015 yılında uygulamaya koyduğu Bütünleşik Turizm Projesi’ni yakından inceleme ve detaylı bilgi edinme imkânı elde etti.

KUZKA Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilere Planlama, Programlama ve Stratejik Araştırmalar Birimi Başkanı Serkan Doğru önce ajansın kuruluş amacı, Kastamonu, Çankırı ve Sinop’ta gerçekleştirmekte olduğu faaliyetleri hakkında genel bilgiler sundu. Ardından dünya genelinde turizm trenleri, turizm istatistikleri ve ajans tarafından üç ilde uygulanmakta olan “Bütünleşik Turizm Projesi”  hakkında detaylı bilgiler paylaştı.

Ziyaret, Turizm Fakültesi öğrencilerinin Kastamonu ve dünya turizmine ilişkin sorularının cevaplandırılmasıyla sona erdi.