Türk Büro-Sen Kastamonu Şubesinde Kahvecioğlu dönemi

Türk Büro-Sen Kastamonu Şubesinin 6. Olağan genel kurulu sonrası seçilen yeni yönetim bir araya geldi.

  • 1407
Türk Büro-Sen Kastamonu Şubesinde Kahvecioğlu dönemi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yapılan toplantıda yönetim kurulu üyelerinin oy birliği ile Şube Başkanlığı görevine Kastamonu Defterdarlığı Sivil Savunma Uzmanı Satılmış Kahvecioğlu getirildi.

Açıklamada bulunan Şube Başkanı Satılmış Kahvecioğlu; "Bilindiği üzere Sendikamız 1992 yılında kurulduğu günden bu yana kamu çalışanlarının mali ve sosyal haklarının geliştirilmesi, öncelikle üyeleri olmak üzere karşılaşılan hak ihlal ve gasplarına karşı mücadele, STK sorumluluğu çerçevesinde ülkemiz ve ilimizin karşılaştığı sosyal ve politik meselelerde görüş bildirme ve kamuoyu oluşturma gibi konularda takdirlere mazhar olmuş faaliyetler içinde yer almıştır. Çeyrek asrı geride bırakan bu mücadelede birçok arkadaşımız yönetici vasfı ile hizmette bulunmuş ve her biri diğerinden başarılı olmuş ve hafızalarımızda ayrı ayrı yer edinmişlerdir. Yeni yönetim kurulumuz adına öncelikle kendilerine teşekkürlerimi sunarım.

Yeni yönetim kurulumuz ile birlikte bundan önceki dönemlerde gerçekleşen hizmetlerin üzerine ilaveler yaparak; sendikamızın etkinliğini ve kamu görevlilerinin bizlere olan güvenlerini daha da pekiştirme gayreti içinde olacağız. Şöyle ki bundan önce olduğu gibi bundan sonra da haksızlıklar, hukuksuzluklar, gasplar, riyakârlıklar, umut tüccarlığı, yalan ve iftira, sendikacılıkla asla bağdaştıramadığımız ahlaksızlıklar v.b. konularda muhatabının makamı mevkii ne olursa olsun hakkı söylemeye devam edeceğimiz, doğru bildiğimiz yolda 'Bizim İlkemiz Önce Ülkemiz' düsturundan sapmadan yürüyeceğimiz bilinmelidir.

Şubemizin Genel Kurulu ile Kastamonu ilinde Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonuna bağlı şubelerin tamamının seçim ve görevlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Bu itibarla bundan sonrası için yaklaşık 4 yıl birlikte çalışmamız muhtemel aynı ailenin diğer bireyleri olan Konfederasyona bağlı şubelerimiz ve temsilciliklerimize de başarılar diliyorum. Gayret bizden Tevfik Allah'tan.

Ayrıca yaşadığımız şu günlerde, Yüce Türk Milletinin birer ferdi olarak varsa müsebbiplerinden hesap sorma hakkımızı saklı tutarak; Ülkemizin içinden geçtiği cendereden kurtulması için, devleti idare eden büyüklerimize Allahtan daha erk ve daha irade diliyorum."