TÜRKAV'da Görev Değişimi

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Kastamonu Şubesi'nde Doç. Dr. Cevdet Yakupoğlu, görevini Abdullah Ünal'a devretti.

  • 981
TÜRKAV'da Görev Değişimi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1989’da kurulan ve 26 yıldan beri sosyal ve kültürel olarak faaliyet yürüten Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı’nda görev değişimi gerçekleşti. Doç. Dr. Cevdet Yakupoğlu, başkanlık görevini Abdullah Ünal’a devretti.

Kurulduğu günden beri birçok etkinliğe imza atan TÜRKAV Kastamonu Şubesi, 26 yıldır Mehmet Feyzi Efendi’yi anma programı, Fetih Şöleni, Sultan Fatih’in annesi Hatice Halime Hatun’u anma haftası, Ataybey Gaziyi anma programı, Türkçülük günlerinin yanı sıra dinî- ilmî- millî ve sosyal muhtevalı sohbet programı tertip ediyor.

Kültürel faaliyetler kadar sportif, sanatsal ve sosyal sorumluluk çalışmaları da gerçekleştiren TÜRKAV, 2015-2018 yılı hedefleri arasında çıtasını daha da yükseltme kararı aldı. Yeni başkan Abdullah Ünal, TÜRKAV olarak geleneksel hale getirilen çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

Geleneksel çizgisinden ayrılmadan yeni etkinlikler planlandıklarını ifade eden Abdullah Ünal, “2015-2018 yılları arasında imkânlar ve zaman el verdiği ölçüde güncel hadiseler üzerine Kültür Sohbetleri düzenlemeyi düşünüyoruz. Kamuoyunun geniş katılımının sağlanacağı daha hacimli programlar yapmayı düşünüyoruz. Bu etkinliklere Türkiye’nin saygın fikir ve düşünce adamlarını davet edeceğiz. Birçok sivil toplum örgütü ile gönül bağımızı daha da güçlendirerek müşterek faaliyetlere gireceğiz” dedi.

(İHA)