TÜRKAV'dan örnek kampanya

TÜRKAV Kastamonu Şubesi, koronavirüs sürecinin etkisiyle Kızılay'ın "acil kan ihtiyacı" çağrısına duyarsız kalmayarak örnek bir etkinliğe imza attı.

  • 1363
TÜRKAV'dan örnek kampanya
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TÜRKAV Kastamonu Şube Başkanı Hamdi Özden yaptığı açıklamada; "Ülkemizin içinde bulunduğu zorlu süreçte koronavirüsten dolayı kızılay depolarındaki kan stoklarının tükenmesi sebebiyle Kızılayın “acil kan ihtiyacı” çağrısından yola çıkarak TÜRKAV Kastamonu Şubesi olarak kan bağışı kampanyası düzenlemiş bulunuyoruz. Tüm Kastamonu halkını ve Türk milletini kan vermeye davet ediyoruz. Ramazan boyunca Kızılay Kan Merkezi 21.00-24.00 arası hizmet vermeye devam etmektedir. Halkımız iftar sonrası gelip kan verebilir. Bizim için önemsiz olan 15 dakika, başkaları için hayati öneme sahip olabilir. Dolayısıyla halkımızın bu konuda duyarlı olması ülkemizin geleceği ve hastalarımızın iyileşmesi için çok önemlidir. Halen hastanelerde kan bekleyen birçok vatandaşımız bulunmaktadır. Kan ver, can ver, hayat kurtar” dedi.

Daha sonra TÜRKAV Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri sırayla kan vererek Kızılay Kan Merkezi çalışanlarına teşekkür ettiler.