Türkel Mühendislik ve Mimarlık bürosu açıldı

Kastamonu'da Türkel Mühendislik ve Mimarlık inşaat Şirketinin büro açılışı gerçekleşti.

  • 1631
Türkel Mühendislik ve Mimarlık bürosu açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Barutçuoğlu Plaza’da 8. Kat No:38’de hemşerilerimize hizmet verecek olan Türkel Mühendislik ve Mimarlık inşaat Şirketinin büro açılışını Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş ve seçkin bir davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleşti.

İşletmeciliğini ilimizin genç inşaat mühendislerinden biri olan İhsan Türkel’in yaptığı şirket bürosunun açılışına ayrıca Kastamonu eski Milletvekili Emin Çınar, MÜSİAD Kastamonu Şube Başkanı Oğuz Fındıkoğlu ve Belediye Başkan Vekili Eşref Can'da katıldı.

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş açılışta yaptığı konuşmada, mühendislik ve mimarlıkta tecrübe kadar yeniliklere açık olmanın ve farklı sesleri dinlemenin de önemli olduğuna vurguladı. Babaş, firmanın hayırlı olmasını dileyerek; “İnsanların yaşam alanlarını daha da güzelleştirmek ve ergonomik hale getirmek için çalışan mühendislik şirketlerimizden bir tanesinin daha ilimiz merkezinde hizmet vermeye başlamasını memnuniyetle karşılıyorum. mühendislik ve mimarlıkta tecrübe kadar yeniliklere açık olmanın ve farklı sesleri dinlemenin de önemlidir. İnanıyorum ki, Türkel Mühendislik ve Mimarlık inşaat Şirketi Belediyemize de çok güzel projelerle gelerek ilimizin daha da güzelleşmesine katkı sağlayacak. “dedi.

Mimarlarımızın mimarilerde, inşaat mühendislerimizin statiklerde, makine mühendislerimizin mekanik projelerde ve diğer ilgili mühendislik dallarının kendi alanlarında gereken önemi ve çevre koşullarını en iyi şekilde değerlendirerek ilimize katkı sağlayacağına inandığını kaydeden Babaş, “Allah yolunuzu, bahtınızı açık eylesin. Hayırlı, bol bereketli kazançlar nasip etsin” dedi.