CHP'den sağduyu çağrısı

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Taksim'de başlayan ve Türkiye'nin birçok iline yayılan eylemlerle ilgili vatandaşlara sağduyu çağrısında bulundu.

  • 393
CHP'den sağduyu çağrısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Taksim’de başlayan ve Türkiye’nin birçok iline yayılan eylemlerle ilgili vatandaşlara sağduyu çağrısında bulundu. Gösterilerdeki bütün provokatif girişimlerin engellenmesi gerektiğini vurgulayan Gök, “Kamu veya özel mala zarar verilmesi asla kabul edilemez.” dedi.

CHP Adana İl Başkanı Orhan Sümer ile birlikte eylemlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Gök, son bir hafta içerisinde yaşanan olayların iktidar başta olmak üzere, tüm siyaset kurumu tarafından çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Meydanlarda her yaştan ve her görüşten insanların bulunduğunu aktaran Gök, bu süreçte herkesi sağduyulu olmaya davet etti. Milletvekili Gök: “Bu gösterilerde her türlü provokatif girişimin engellenmesi, bu amaçla çeşitli odaklardan gelebilecek gayretlerin dikkatle izlenmesi ve sağduyu ile dışlanmasının gereğinin altını çiziyoruz. Kamu veya özel mala zarar verilmesi asla kabul edilemez. Buna iktidar partisinin binalarının uğradığı zarar da dahil. Bunu kabul etmek mümkün değildir. Gösteri olmaktan çıkar. Haklı olunan yerde haksız duruma düşülür.” diye konuştu.

İl Başkanı Orhan Sümer ise, eylemler sırasında yaşamını yitiren gençler ve Komiser Mustafa Sarı’ya Allahtan rahmet, polis teşkilatına da baş sağlığı diledi.