Türkoğlu'ndan Duyarlılığa Davet

Muammer Türkoğlu, Etibakır A.Ş. tarafından Küre Sosyal Tesisi'nde gerçekleştirilecek olan bilgilendirme toplantısına tüm Kürelileri davet etti.

  • 374
Türkoğlu'ndan Duyarlılığa Davet
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Küre MHP İlçe Başkanı Muammer Türkoğlu, Etibakır A.Ş. tarafından 26 Ağustos 2015 günü Küre Sosyal Tesisi’nde gerçekleştirilecek ÇED raporunun 9. maddesi gereğince bilgilendirme toplantısına tüm Kürelileri davet etti.

Küre’nin geleceğini ilgilendiren önemli projede tüm Küreli ve çevre dostlarını davet eden Türkoğlu, "Geçmişten geleceğe Küremizi ve yöremizi ilgilendiren projeye duyarlılığa davet ediyorum. Atalarımızın geçmişine dayanan, Küre madenini ilgilendiren ve önemli ölçüde yörede gelir kaynağı olan projenin ilçemize ve Kastamonumuz’a hayırlı etkilerinin halka bilgilendireceği toplantıda söz hakkı sahibi olarak iştiraklerinizi bekliyorum" dedi.

Proje’nin her aşamasını yakinen takip ettiklerini dile getiren Türkoğlu, "Memleketimiz, ilimiz ve ilçemizi ilgilendiren Etibakır A.Ş’ye ait projenin hayırlara vesile olmasını temenni ederim" şeklinde konuştu.

Son zamanlarda artan terör olaylarına da değinen Türkoğlu, "Bu vesile ile 7 Haziran'dan bu tarafa ve öncesinde şehit olan tüm polis ve asker kardeşlerimize Allah’tan rahmet ailelerine başsağlığı dileriz" ifadelerini kullandı.

MUHAMMED KÖMEÇOĞLU (İHA)