Uğur Işılak'tan Muhteşem Konser

Özel Kastamonu Anadolu Hastaneleri'nin 9'uncu kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında, ünlü sanatçı Uğur Işılak sahne aldı. Işılak, söylediği şarkılarla dinleyicilere keyifli dakikalar yaşattı.

  • 629
Uğur Işılak'tan Muhteşem Konser
TAKİP ET Google News ile Takip Et



Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen etkinlikte Özel Kastamonu Anadolu Hastaneleri, 9’uncu kuruluş yıldönümünü kutladı. Ünlü sanatçı Uğur Işılak’ın sahne aldığı gecede, davetliler doyumsuz bir gece yaşadı.



UĞUR IŞILAK: “KASTAMONULU OLMAK AYRICALIKTIR”



Konuşmaların ardından sahne alan ünlü sanatçı Uğur Işılak, Özel Kastamonu Anadolu Hastaneleri’nin 9. yılını kutladığını söyledi. Işılak, “Kastamonu’da olmak ve Kastamonulu olmak bir ayrıcalıktır” diye konuştu.



Bir arkadaşının Bosna-Hersek’e gittiğini ve orada başından bir olay geçtiğini anlatan Uğur Işılak, “Bosna-Hersek’te vatandaşın birisi gelip, arkadaşımızın koluna yapışıyor ve 'Cumhurbaşkanımıza sahip çıkın' diyor. Arkadaşımız önce konuyu anlamıyor ve 'neden' diye soruyor. 'Eğer Cumhurbaşkanımıza bir şey olursa, burada bizi rahat bırakmazlar, bizi burada yaşatmazlar. Biz, Türkiye’nin gölgesi altında burada rahatça yaşıyoruz' şeklinde cevap veriyor. Allah başımızdan, bu milletin başından, bu büyük liderlerimizi eksik etmesin” dedi.



Daha sonra Işılak, söylediği birbirinden güzel parçalarla programa katılanlara keyifli dakikalar yaşattı.



“155 YATAKLI HASTANE İÇİN DÜĞMEYE BASTIK”



Gecede konuşan Özel Kastamonu Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dt. Celal Civcioğlu, Kastamonu’ya 9 yılda yaptıkları yatırımların bundan sonra da devam edeceğini belirterek, “Geride kalan 9 yıllık süreçte elbette eksikliklerimiz olmuştur. Ancak şunu belirtmek istiyorum ki sevenlerimizi üzecek, utandıracak hiçbir işimiz, yanlışımız olmadı” şeklinde konuştu.



Celal Civcioğlu, 155 yataklı yeni hastane için düğmeye bastıklarının da müjdesini verdi.



“YATIRIMA DEVAM EDECEĞİZ”



2006 yılında Olukbaşı mevkisinde ilk hastaneleri kurulduğundan bu tarafa geçen süreyi kısaca özetleyen Dt. Celal Civcioğlu, “2006 yılında büyük bir heyecanla kurdelesini kestiğimiz hastanemiz bizimle birlikte büyüdü. 2006 yılında 49 yatak kapasitesiyle açtığımız hastanemiz bugün 102 yatak kapasitesine ulaştı. Yine 2010 yılında açtığımız İsfendiyar Özel Anadolu Hastanemiz ise 48 yataklı olarak hizmet vermekte… Özel Anadolu Hastaneleri ailesi olarak 9 yılda 2 milyon poliklinik hizmeti verdik. Karadeniz’in en önemli diyaliz hizmetiyle 200 hastaya diyaliz hizmeti vermekteyiz. 15 hastamız nakil şansına kavuşmuştur. Görüntüleme hizmetleri, ilk yardım merkezleri yeni ve hızlı gelişen birimlerdir. İlimizin sağlık hizmet yükünü devlet hastaneleri ile beraber yürütüyoruz. Ülkemizin sayılı hizmetleri arasına giren çiftliğimiz, il ekonomisine önemli katkılar sağlamakta. Önümüzdeki süreçte hayvancılıkla ilgili yatırımlarımız da devam edecek. Geride kalan 9 yıllık süreçte elbette eksikliklerimiz olmuştur. Ancak şunu belirtmek istiyorum ki sevenlerimizi üzecek, utandıracak hiçbir işimiz, yanlışımız olmadı. Bazen en yakınımız bile bizi eleştiriyor. Hep yatırım hep yatırım diye... Ben de diyorum ki biz böyle öğrendik. Bu toprakların bir evladı, bir memur çocuğu olarak elbette bu topraklara yatırım yapacağız. Tüm ortaklarımız memur, işçi, çiftçi çocuğu yani tırnaklarıyla buralara gelen insanlar. Yatırım bizim vazifemiz, misyonumuz. Biz bu yatırımları yapmaz isek tarih bizden hesap sorar. Anamız, babamız, atamız bizden hesap sorar. İş, aş bekleyen gençlerimiz bizden hesap sorar” dedi.



“İSTİHDAM LAZIM”



“Biz koşarsak, bu memleket koşar, bu ülke koşar” diyen Civcioğlu, “Türkiye koşarken biz yürüyemeyiz. İmkanı olan herkese tavsiyem 50 kişi çalıştırmanın tadına varsınlar. Gece yatınca bu mutluluğu yüreklerinde hissetsinler. Bu aşkı ve hazzı tadanlar bilir. Kastamonu’da bu türlü birliktelikler kurabilecek onlarca iş adamı arkadaşımızın olduğunu biliyorum. Sadece doldurmakla memleket sevgisi olmuyor. Paylaşmak lazım, istihdam lazım” ifadelerini kullandı.



Özel Kastamonu Anadolu Hastaneleri olarak tüm elde ettikleri başarılarının birlik ve beraberlikten geldiğini açıklayan Civcioğlu, şunları kaydetti: “Tüm bu başarılar nasıl geldi? Birlik beraberlikle, ana baba, hısım akraba, eş dost duasıyla, istikrarla, her kanaat ve görüşten ancak işlerini canı gönülden sarılan ekiple, ekip ruhuyla geldi. Birlikte rahmet var dedik, başarı bu düsturla geldi. Bundan sonra da aynı birlik ve beraberlikle ekip ruhuyla millet sevdasıyla, kanun ve nizama olan saygısıyla ve bu topraklara olan hizmet yatırım aşkıyla hiç durmadan yola devam edeceğiz.”



“İLİMİZ, BÖLGENİN SAĞLIK MERKEZİ HALİNE GELECEK”



Dt. Celal Civcioğlu, şöyle devam etti: “Ülkemizde son 10 yılda sağlık sektöründe gelinen nokta bugün Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu’yla daha ilerilere gideceği düşüncesindeyim. Yeni devlet hastanemizin hayırlara vesile olmasını diliyor ve Sağlık Bakanımıza bu noktada da teşekkür ediyorum. Bizlerin de hızla başlamayı düşündüğümüz yeni hastanemizle ve tıp fakültemizle birlikte ilimiz bölgenin sağlık merkezi haline gelecektir. Bizlerden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Tahsin Babaş’a ve milletvekillerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Çalışmalarında başarılar dilerken onları yanımızda görmenin bizlere verdiği enerji ve gücün ne kadar önemli olduğunu bilmelerini istiyorum. Bu yolda vefakar Kastamonu insanına teşekkür ediyorum.”



Anadolu Grup'un, birlik ve beraberlik konusundaki başarısına dikkat çeken Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş ise, “Bizim en çok zorluk çektiğimiz konu birlik ve beraberliktir. Grup oluşturup bir ticari faaliyet göstermektir. Ama gerçekten ben bunu içtenlikle söyleyebilirim. Anadolu Grubu bu işi başardı. Bir ekip olarak bu işi yürüttüler. Kastamonu Belediye Başkanı olarak destekçileri olduğumu burada ifade ediyorum” dedi.



Özel Kastamonu Anadolu Hastaneleri’nin istihdama sağladığı desteğin çok büyük önem taşıdığına işaret eden Başkan Babaş, 500’ün üzerinde işçi çalıştırmanın kolay olmadığını ifade ederek, şunları söyledi: “Burada en büyük özellik istihdam. Anadolu Grubu istihdam sağlıyor. Bana en çok sorulan soru istihdam, iş… Kim olursa olsun yatırım yapanın belediye olarak arkasındayız. Elimizden gelen desteği veriyoruz, vermeye devam edeceğiz. Dün (Cuma) Şeyh Şaban-ı Veli ve Evliyaları Anma Haftası’nın açılışını yaptık. Bu hafta devam edecek. Kastamonu bir medeniyet ve maneviyat yeridir. Birlik yeridir” diye konuştu.



Ünlü sanatçı Uğur Işılak’ın sahne aldığı geceye, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, AK Parti Kastamonu Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Gökhan Gülşen, AK Parti milletvekili adayları Metin Çelik ve Zafer Nalbantoğlu, Kastamonu Spor Kulübü Başkanı Mahir Altınkulaç, AK Parti İl Başkanı Av. Halil Uluay, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Namlı, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, İhsangazi Belediye Başkanı Zühtü Danacı, Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar, Çatalzeytin Belediye Başkanı Musa İhsan Oğuz, Tarım İl Müdürü Osman Yaman, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, hastane çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.



VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)









1.
 
2.
 
3.
 
4.
 
5.
 
6.
 
7.
 
8.
 
9.
 
10.
 
11.
 
12.
 
13.
 
14.
 
15.
 
16.
 
17.
 
18.
 
19.
 
20.