Ülkü Ocakları'ndan robotik kodlama kursu

Kastamonu Ülkü Ocakları Türk gençliğinin geleceğin Türkiye'sini Ülkü Ocaklarında kodlamasını sağlamak amacıyla ücretsiz robotik kodlama kursları başlatıyor.

  • 2039
Ülkü Ocakları'ndan robotik kodlama kursu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkü Ocakları Başkanı Haluk Yakar’ın talimatları doğrultusunda Robotik Kodlama projesinin hayata geçirileceği bilgisi kamuoyuyla paylaşıldı.

“Geleceğin Güçlü Türkiye’sini Ülkü Ocakları’nda Kodluyoruz” sloganıyla yola çıkan ülkücü gençlerin hedefi teknolojiyi tüketen değil üreten bir nesil olmak.

Robotik Kodlama kursuyla ilgili açıklama yapan Ülkü Ocakları Başkanı Haluk Yakar; “Türk milletinin aziz evlatları her çağa kendi mührünü vurmuş, Türk'ün kabiliyetini ve gücünü her şartta göstermiştir. Günümüz, teknoloji çağıdır. Dünya, adeta devletlerarası 'Kod' savaşları ile yönetilmektedir. Biz Türk milletinin evlatlarına güveniyoruz ve bu 'Kod' çağına da mührünü vuracağına inanıyoruz. Ülkü Ocakları Kastamonu İl Başkanlığı olarak millî teknoloji hamlesine en büyük desteğin Türk çocuklarının eğitimi ile verileceğine inanıyoruz. Bu nedenle, ücretsiz Robotik Kodlama kurslarını başlatıyoruz” dedi.

Pandemi tedbirleri sebebiyle sınırlı sayıda başvurunun kabul edileceği açıklanan Ülkü Ocakları Robotik Kodlama kursları hakkında bilgi almak ve ücretsiz başvuru yapmak isteyenler 0543 671 73 03 nolu telefonu arayarak detaylı bilgi alabileceklerdir.