Ülkü Ocakları yürekleri ısıtıyor

Kastamonu Ülkü Ocakları, sosyal sorumluluk projeleri ile yürekleri ısıtıyor.

  • 1254
Ülkü Ocakları yürekleri ısıtıyor

Kastamonu Ülkü Ocakları bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atmak için kolları sıvadı.

Geçtiğimiz aylarda birçok sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren Kastamonu Ülkü Ocakları, hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte ihtiyaç sahiplerine el uzatmak için hazırlıklarını tamamladığını sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Yapılan açıklamada ‘Kış üşütür, siz ısıtın’ sloganıyla hayırseverlere seslenilerek ‘1 mont ve 1 bot ile bu kışta gönülleri ısıtmamız mümkün’ ibaresine yer verildi.

Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanı Haluk Yakar, “Bozkurt ilçemizde meydana gelen sel felaketinde zarar gören afetzede evlatlarımız ve yetim kardeşlerimiz başta olmak üzere ihtiyaç sahibi çocuklarımız için bu yıl da 1 Mont 1 Bot kampanyası başlatıyoruz. Tüm hayırsever kardeşlerimizi kampanyamıza katılmaya davet ediyorum. 7 Aralık 2021 tarihine kadar devam edecek kampanyaya TR130003200000000092606266 IBAN numaralı Serdal Altay hesabına EFT ve Havale yolu ile gerçekleştirilecek bağışlarda açıklamaya Bot ve Mont Kampanyası yazarak katılabilirsiniz. İnşallah bu kampanya ile tüm Kastamonu bir olacak beraber olacak ve yaklaşık bin çocuğumuzun yüzünü bu birliktelik ile güldüreceğiz” diye konuştu.