Ülkü Ocaklarından 'Bir Mont Bir Bot' kampanyası

Kastamonu Ülkü Ocakları tarafından kış aylarının gelmesi nedeniyle 'Bir Mont Bir Bot' isimli sosyal sorumluluk kampanyası başlatıldı.

  • 2236
Ülkü Ocaklarından 'Bir Mont Bir Bot' kampanyası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimiz genelinde birçok sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren Kastamonu Ülkü Ocakları 'Bir Mont Bir Bot' isimli kampanyayı hayata geçirerek bin çocuğun kışlık ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor.

Kampanya ile ilgili açıklama yapan Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanı Haluk Yakar; "Bilindiği gibi dünya koronavirüs nedeniyle zor zamanlardan geçiyor. Maalesef içerisinde bulunduğumuz durumun ekonomiye olan etkileri de çok ağır. Kış aylarının başlaması ile birlikte soğuklar bastırıyor ve mağduriyetler de artıyor. Kastamonu Ülkü Ocakları olarak bizler de mağduriyetleri azaltarak gönülleri ısıtmak adına bir kampanya başlattık. Başlatmış olduğumuz kampanya ile ihtiyaç sahibi ailelerimizin evlatlarını soğuklardan koruyarak birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan şu günlerde insanlar arasında bir gönül seferberliği oluşturmayı amaçladık. Hayırseverlerimizin de destekleri ile bin kardeşimizin kışlık ihtiyaçlarını karşılayacağız. Tüm hayırseverlerimizi kampanyamıza destek olarak çocuklarımızın yüzünü güldürmeye davet ediyorum" dedi.