ultrAslan'dan Anlamlı Etkinlik

ultrAslan Kastamonu İl Koordinatörlüğü ve Kastamonu Galatasaray Taraftarlar Derneği olarak Çanakkale Zaferi münasebetiyle etkinlik düzenleniyor.

  • 896
ultrAslan'dan Anlamlı Etkinlik
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ultrAslan Kastamonu İl Koordinatörü ve Kastamonu Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Kayaçal; "18 Mart'ın yıldönümünde Çanakkale'de bu vatan için gözünü kırpmadan şehit olan tüm askerlerimizi minnet ve saygıyla anıyoruz" dedi. 

Kayaçal; Çanakkale Şehitlerimizi hiçbir zaman unutmadığımızı herkes bilsin diye, Türkiye'deki tüm ultrAslan İl Koordinatörlüklerimiz tarafından okutulan Hatm-i Şeriflerin duaları için 18 Mart Cuma günü, Cuma namazında Kuzeykent Ulu Camii'sinde buluşacağız.

Cuma Namazı çıkışında camii cemaatine; ultrAslan Kastamonu İl Koordinatörlüğü, Kastamonu Galatasaray Taraftarlar Derneği ve ultrAslan Lise İl Temsilciliğimiz olarak Akide Şekeri dağıtımı yapılacak.

Aynı zamanda, bu vesileyle, Ankara'daki hain saldırıda hayatını kaybeden, başta futbolcumuz Umut Bulut'un babası Kemal Bulut olmak üzere Hatm-i Şerifi tüm şehitlerimizin de ruhlarına hitafen okutmuş olduk. 

Ayrıca, şehrimizdeki tüm Galatasaraylıları, Kastamonu Valiliğimiz tarafından organize edilen, 19 Mart Cumartesi günü 15:30'da Cumhuriyet Meydanı'ndan Kale'ye kadar yapılacak olan yürüyüşe de sarı kırmızı ürünleriyle katılmalarını istiyorum." dedi.