Yeni siyasi parti kuruluyor!

Yeni kurulacak olan siyasi partinin ismi ve kurucuları müracaatla birlikte kamuoyu ile paylaşılacak.

  • 1382
Yeni siyasi parti kuruluyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erbakan Vakfı Bölge Sorumlusu Fatih Karahasan yaptığı açıklamada; "Siyasette yeni bir adım atma aşamasındayız. Türkiye'nin en genç siyasi lideri Dr.Fatih Erbakan ile başlatacağımız bu süreç yeni bir umut ve yeni bir ümidin de adı olacaktır" dedi.

"Siyasette yeni yapıya ihtiyaç var"

Siyasette genç, dinamik ve çözüm üreten bir yapıya ihtiyaç olduğunu belirten Karahasan; 'Uzun zamandır gözlemliyoruz. Bunun alt yapısını oluşturmak için de uzun zamandır çalışmalarımızı sürdürüyorduk. Alt yapının tamamlanması ile parti kuruluş çalışmaları son aşmaya gelmiş ve 23 Kasım 2018'de gerekli resmi müracatın yapılması için karar alınmış ve hazırlıklar tamamlanmıştır.

23 Kasım 2018 Cuma günü Hacı Bayram Camiinde kılınacak Cuma namazından sonra basın açıklaması ile kuruluş müracatı yapılacaktır.

Siyasette yeni bir uslüp ve yeni bir söylem ile halkımızla buluşmak dileği ile çıktığımız bu yolda uzun soluklu bir mücadeleye talip olduğumuzu belirtmek isterim.

Parti ismi ve kurucuları ise müracaatla birlikte kamuoyu ile paylaşılacak ve Genel Başkanımız Fatih Erbakan beyin açıklamasıyla kamuoyuna duyurulacaktır.'

"Türkiye'nin önünü açmak için elimizden geleni yapacağız"

Ülkemize hizmette siyasi alanda var olmadan bir hizmette bulunmanın mümkün olmadığını dile getiren Karahasan; 'En güzel projelerinizde olsa bunun uygulama alanı siyasettir. Dolayısıyla siyasi alanda bulunma zorunluluğu doğmuş ve gerekli adımlar atılmıştır. Tıkanan siyaset sahnesinde Türkiye'nin önünü açmak için elmizden geleni yapacağımızı da belirtmek isterim.'

Hedefimiz siyasetin zirvesinde yerimizi almak ve hizmet etmektir."