Umut Ticaret dualarla açıldı

Murat Küçük'ün işletmeciliğini yaptığı Umut Ticaret Kastamonu'da açıldı.

  • 2580
Umut Ticaret dualarla açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İsmailbey Mahallesi Aşağıimaret Sokak Nur Apartmanı Altı No:22’de halkımızın odun, kömür satışı ile toptan ve perakende yakıt ihtiyacını karşılamak için faaliyetine başlayan Umut Ticaret dualarla açıldı.

Açılışa; Kastamonu Belediye Başkan vekili Eşref Can, Kastamonu Erişen Spor Kulübü antrenörü Ebubekir Elmacı, Topçu Market sahibi Erdal Topçu, Reis Oto Galeri sahibi Kamil Kıldıroglu, Emekli İmam Hatip Halil Akça, fırıncı, pideci ve sanayi esnafları ile basın mensupları katıldı.

Belediye Başkan Vekili Eşref Can, dualarla açılışı yapılan Umut Ticaret işletmecisi Murat Küçük’e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak işyerinin helalinden bol kazanç getirmesi temennisinde bulundu.

İşletme sahibi Murat Küçük; “Kastamonumuza daha iyi hizmet verebilmek için odun, kömür vb. toptan ve perakende yakıt ihtiyacı için Umut Ticaret isimli işyerimizi açmaya karar verdik. Amacımız kaliteyi daha ucuza sunmak. Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan Kastamonu Belediye Başkan Vekili Eşref Can’a esnaf arkadaşlara, tüm eş, dost, akraba ve tanıdıklarıma teşekkür ediyorum” dedi.

İşyerinin hayırlara vesile olması için kurban kesildi ve çeşitli ikramlarda bulunularak açılış programı sona erdi.