Ünlü "Berat Gecesi, manevi dünyamızı yeniden imar etmemize vesiledir"

Ak Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, Berat Kandili nedeni ile mesaj yayımladı.

  • 319
Ünlü &quotBerat Gecesi, manevi dünyamızı yeniden imar etmemize vesiledir"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ünlü yazılı mesajında; "Berat gecesi, Müslümanlara vicdanını muhasebeye çekme, nefsini terbiye etme, kötülüklerden arınma ve hatalarını telafi için eşsiz bir fırsattır. Her sene Berat gecesinde, o yıl olacak şeyler, ameller, ömürler, ölüm sebepleri, yükselmeler, alçalmalar, yani her şey Levh-i mahfuzda yazılır. Resulullah efendimiz bu gece çok ibadet, çok dua ederdi. Biz bu geceyi fırsat bilelim, kendimize, ailemize, sevenlerimize ve din kardeşlerimize bol bol dua edelim.

Berat Kandili manevi dünyamızı yeniden imar edip güzelleştirmemize vesile olmak, milli ve manevi değerlerimizi daha da güçlendirerek yeni bir hayat sunmak, Yüce Yaratan'la olan bağımızı yeniden gözden geçirmek, şefaat ve merhamet istemek için büyük bir fırsattır. Bu gecelerin feyiz ve bereketlerinden istifade etmeliyiz. Toplum olarak birbirimize kenetlenip, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmeliyiz.

Mübarek 3 aylar içinde yer alan bu gecenin Türkiye ve İslam dünyasının beratına, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını temenni ediyorum."