Ünlü "Çocuklarımıza yaşanabilecek bir dünya bırakmalıyız"

Ak Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile mesaj yayımladı.

  • 2950
Ünlü "Çocuklarımıza yaşanabilecek bir dünya bırakmalıyız"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ünlü yazılı mesajında; "TBMM'nin 98. kuruluş yıldönümünü, ülkemizin ve tüm dünya çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en halisane duygularla tebrik ediyorum. Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir şiarıyla çıkılan yolda, ecdadımız birlik ve beraberliğinden ödün vermeden, bu topraklar uğruna büyük mücadeleler vermiş, bağımsızlığına ve özgürlüğüne sahip çıkmıştır. Bu itibarla 23 Nisan 1920, istiklal mücadelesinde zafere ve Türkiye Cumhuriyetimizin kuruluşuna uzanan yolda en önemli dönüm noktasıdır. Ülkemizin sorumluluğunu devredeceğimiz çocuklarımızın milli ideallerimize sarılmaları, manevi değerlerimizle donanmaları ile en iyi şartlarda yetişmeleri en büyük dileğimizdir. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, evlatlarımızı geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüzün en önemli göstergelerinden biridir. Ülkemizin geleceği ve umudu olan çocuklarımız aydınlık yarınlarımızın güvencesidir. Bugünün çocukları, önümüzdeki yıllarda önemli görevlere gelecek ve ülkemizi geleceğe taşıyacak. Bu nedenle çocuklarımıza barış ve güven içinde bir gelecek ve yaşanabilir bir dünya bırakmak hepimizin en önemli görevidir.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 98'inci yılını kutlamanın mutluluğu ve kıvancı içinde tüm hemşerilerimizin ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi bir kez daha şükranlarımla anıyorum."