Ünlü 'Türkiye yarınlara güven ve umutla bakan bir ülkedir'

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı. 

  • 533
Ünlü 'Türkiye yarınlara güven ve umutla bakan bir ülkedir'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ünlü yazılı mesajında; “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 80. yıldönümünde rahmet ve şükranla anıyoruz.

Cumhuriyetimiz bugün, kuruluş amacına uygun olarak, gelişen ekonomisiyle, sanayi tesisleri, üniversiteleri, otoyollarıyla, eğitim, spor ve sağlık alanındaki büyük yatırımlarıyla, tarım ve turizmdeki başarılarıyla, modern şehircilik uygulamalarıyla her alanda gelişmişlik standartlarını yükseltmiş olup, yarınlara güven ve umutla bakan bir ülke konumundadır.

Atatürk’ün, Cumhuriyet başta olmak üzere tüm kazanım ve başarılarını armağan ettiği gelecek nesillerimizin de aynı şuur ve inançla, Cumhuriyetimizi çok daha müreffeh bir devlet haline getireceklerine inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, onun şahsında kurtuluş mücadelemizin bütün kahramanlarını ve aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet, saygı ve şükranla anıyorum.”