Vali Alimoğlu, Çöken Yolda İncelemede Bulundu

Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, 2 Şubat'ta meydana gelen taşkın sonrası çöken Karabük-Kastamonu yolunda incelemelerde bulundu.

  • 516
Vali Alimoğlu, Çöken Yolda İncelemede Bulundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vali Almoğlu, beraberinde Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, İl Özel idaresi Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Kökçü ve Karayolları 153. Şube Şefliği Yetkilileri ile birlikte sel nedeniyle çöken yolda incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Vali Alimoğlu bölgede yaptığı incelemelerde Bostanbükü Köyü Muhtarı ile bölgede yaşayan vatandaşlar, işletme sahipleri ve öğrencilerin sorunlarını dinleyerek onlarla istişarede bulundu. Devletin tüm kurumlarıyla ve büyük bir titizlikle çalışmaları yürüttüğünü, kendisinin de konunun takipçisi olduğunu ve en kısa sürede çalışmaların tamamlanarak sorunlarının giderileceğini söyledi.

Vali Orhan Alimoğlu, hâlihazırda üniversite girişindeki köprüden başlayıp Bostanbükü Köyü içerisinden sağlanan araç trafiğinin belediyenin önümüzdeki hafta içerisinde yapacağı çalışmalarla ana su hattı borusunu askıya almasından sonra geçici menfez ile anayolun hemen altından servis yolu olarak açılması için çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

Ayrıca Vali Alimoğlu, anayol üzerindeki çalışmaların ilgili kurumların koordinasyonuyla en kısa sürede tamamlanarak yolun yeniden ulaşıma açılması için başta Karayolları olmak üzere o bölgede çalışma yapacak tüm kurumlara gerekli talimatları verdi.

YASİN ERDEM (İHA)