Vali Çakır, ilçelerdeki çalışmaları inceledi

Vali Avni Çakır, Küre, İnebolu, Abana ve Bozkurt ilçelerinde yapılan çalışmaları inceledi.

  • 1685
Vali Çakır, ilçelerdeki çalışmaları inceledi

Kastamonu Valisi Avni Çakır, Küre, İnebolu, Abana ve Bozkurt ilçelerindeki çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Küre ilçesi ziyareti

Vali Çakır, Küre ilçesinde Karayolları (KGM) ve Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapımı devam eden, Küre Karanlık- Müderris Dere Islahı ve köprü çalışmaları, Küre girişi kavşak çalışması, Küre- Ayrancı mevkii yol çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

İnebolu ilçesi ziyareti

Vali Çakır, İnebolu'daki Karayolları (KGM) ve DSİ tarafından yapımı devam eden köprü ve dere ıslah çalışmaları hakkında bilgi alarak incelemelerde bulundu.

Çakır ayrıca, ilçeye bağlı Evrenye köyünde DSİ tarafından yapımı devam eden dere ıslahı ve tersip bendi çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Abana ziyareti

Vali Çakır, Abana ilçesindeki Karayolları (KGM) tarafından yapımı devam eden, Hacıveli mevkiindeki yol çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alarak incelemelerde bulundu.

Bozkurt ilçesi ziyareti

Vali Avni Çakır son olarak, Bozkurt ilçesinde devam eden çalışmalar hakkında Kaymakam Murat Atıcı ve Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanık'tan bilgi aldı.

Bozkurt Hükümet Konağı inşaatı, Bozkurt pazar yeri ve Meydan düzenlemesi çalışmalarını inceleyen Vali Çakır, Bozkurt Sanayi bölgesinde faaliyete geçen tekstil fabrikalarını ve iş yerlerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.