Vali Çakır'ın eşi Bahar Çakır, KGC'yi ziyaret etti

Kastamonu Valisi Avni Çakır'ın eşi Bahar Çakır, KGC'yi ziyaret etti.

  • 3615
Vali Çakır'ın eşi Bahar Çakır, KGC'yi ziyaret etti

Kastamonu Valisi Avni Çakır’ın eşi Bahar Çakır, suyun bilinçli kullanılmasının önemine işaret etti.

Bahar Çakır, beraberinde Kastamonu Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanı Jandarma Albay Mehmet Çelik’in eşi Züleyha Çelik ve Nagehan Demir ile birlikte Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) hizmet binasını ziyaret etti.

Kastamonu’da görev yapan tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutlayan Bahar Çakır; “Kastamonu Gazeteciler Cemiyetimizi ziyaret ettik ve 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutladık. Nice güzel haberler yapmalarını temenni ediyoruz” dedi.

Su kaynaklarının yok olmaması ve toplumda bu alanda farkındalık oluşturulması için hayata geçirilen “Suyuna Sahip Çık Kastamonu” projesinin çalışmaları hakkında bilgiler paylaşan Bahar Çakır, suyun korunmasına yönelik yapılan bu çalışmalara haberleriyle destek olan tüm basın mensuplarına teşekkür etti.

Bahar Çakır; “Suyun bilinçli kullanılması gerektiğini toplumun tüm katmanlarına hep birlikte kazandıracağımıza inanıyoruz” dedi.

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Erkan Yılmaz ise, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Kastamonu’nun yararına olan her projeyi Kastamonu basını olarak desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

“Suyuna Sahip Çık Kastamonu” projesinin öneminden söz eden Başkan Yılmaz, bu anlamda Bahar Çakır başta olmak üzere projede görev alan herkese Kastamonu halkı ve basını adına teşekkür etti.

Yılmaz, projenin sürekli olarak gündemde tutulması adına kamu spotlarının gazeteler, internet televizyonları ve radyolarla yayınlanabileceğini de sözlerine ekledi.

Ziyaret, Bahar Çakır’ın anı defterini imzalaması ve toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.