Vali Günaydın, Başsavcı Kantarcı'yı ziyaret etti

İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı Valiler Kararnamesi'ne göre Isparta Valiliğine atanan Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın veda ziyaretleri kapsamında Kastamonu Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Kantarcı'yı ziyaret etti. 

  • 1967
Vali Günaydın, Başsavcı Kantarcı'yı ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vali Günaydın, görev yaptığı sürece her türlü yapmış oldukları kurumsal çalışmalarda vermiş oldukları destek ve uyumlu çalışmalarından dolayı Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Kantarcı'ya teşekkürlerini bildirerek Allah ısmarladık dedi.

Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Kantarcı; ziyaretten ve hizmetlerinden dolayı Vali Şehmus Günaydın'a teşekkür ederek, “Biz çalıştığımız sürece Vali Şehmus Günaydın'ı halkının arasında halkının ve haklının yanında duruşu, çalışkanlığı ile tanıdık. Bu anlamda Kastamonu'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Günün anısına bir fotoğraf takdim etmek isterim. Bu foto Devlet ve Millet bütünleşmesinin, Cumhuriyet bayramlarının bayram gibi kutlandığı, geleceğimizi teslim edeceğimiz çocuklarımızı protokol önüne oturtarak bayram izletip geleceğe dair ümit ve özgüven aşılayan sayın valimizin benim objektifimden çekilmiş bir resmidir” dedi.

Yeni görev yerlerinde başarılar dileyen Kantarcı, Vali Günaydın'a hediye takdim etti ve “yolunuz açık olsun” dileklerinde bulundu.

Vali Günaydın, Kastamonu Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Galip Akpınar'ı da makamında ziyaret ederek, görevde bulunduğu sürece birlikte çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hayırlı olsun dileklerinde bulunan Akpınar, Vali Günaydın'a yeni görev yerinde başarılar diledi.