Vali Karadeniz, İl Özel İdaresinden bilgi aldı

Vali Yaşar Karadeniz, Kastamonu İl Özel İdaresini ziyaret ederek, Genel Sekreter Tahir Zafer Karahasan'dan brifing aldı.

  • 1112
Vali Karadeniz, İl Özel İdaresinden bilgi aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vali Yaşar Karadeniz, Kastamonu İl Özel İdaresini ziyaret ederek, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan, Genel Sekreter Yardımcısı Nida Sinsi, birim müdürleri ve özel idare personeli ile bir araya geldi.

İl Özel İdaresi toplantı salonunda yapılan sunum öncesinde Vali Karadeniz’e, Genel Sekreter Tahir Zafer Karahasan tarafından Kastamonu haritası üzerinde köy yolları ve genel coğrafya hakkında bilgi verildi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan, Vali Yaşar Karadeniz’e İl Özel İdaresi’nin gayrimenkul envanteri, 2017 yılı bütçesi ve bütçe dağılımı, yol ağı, yıllara göre yol envanter durumu, grup köy yolları ile ilgili yapılan teknik çalışmalar, 2016 yılı programı, köy yolları envanteri, 2016 yılı yol ve ulaşım hizmetleri program durumu, 2016 yılı içme suyu, kanalizasyon ve atık su arıtma envanteri durumları, paydaş kuruluşlar ile ilgili yatırımları hakkında bilgiler verdi.

Hükümet Konağı’nın fiziki yapısının gerçekleşme oranının yüzde 78 oranına ulaştığını ifade eden Genel Sekreter Karahasan, ayrıca KÖYDES çalışmaları, Ilgaz Dağı Yurdun Tepe Kayak Tesisi ve ivedilikle bitirilmesi gereken projeler hakkında brifing verdi.

Yapımı planlanan, yapımına başlanan, devam eden ve bitirilen projeler ile yapılan ekip çalışmalarından duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali Karadeniz, İl Özel İdaresi çalışanlarına teşekkür etti.