Vali Yıldırım: "Kastamonu'da kaliteli bir basın var"

KGC'den Vali Mesut Yıldırım'da 'hayırlı olsun' ziyareti.

  • 935
Vali Yıldırım: &quotKastamonu'da kaliteli bir basın var"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Yönetim Kurulu Üyeleri, Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı ziyarette, Başkan Yılmaz tarafından Kastamonu basını ve Gazeteciler Cemiyeti ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Ayrıca Yılmaz tarafından Vali Yıldırım’a Gazeteciler Cemiyeti’nin resmi yayın organı Bayram Gazetesi ve Hüsnü Açıksöz kitabı takdim edildi.

ULUSAL BASINLA YARIŞIR KALİTEDE BİR BASIN GÖRDÜM.

‘Her şeyden önce güzel bir vilayetteyiz’ diyen Vali Yıldırım: “Yerleşim yerlerini iyi ya da kötü yapan, doğasından veya kentinden ziyade insanlarıdır. Dolayısıyla, Allah gittiğimiz yerlerde hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın. Kastamonu’muz gerçekten çok güzel bir vilayet” diye konuştu.

Sözü Kastamonu basını ile ilgili izlenimlerine getiren Vali Mesut Yıldırım: “Önce nicelik olarak söylemek isterim, ulusal basınla yarışacak kalitede bir basın var Kastamonu’da. Baskısı, kağıdı, düzeni gazete keyfini bize yaşatıyor. Çok güzel bir basın var Kastamonu’da. Haber içeriğine bakıldığında ise, olabildiğince objektif bir bakış açısı görüyorum. Bu benim açımdan çok ciddi bir artı. Bir şeyleri paylaşabilme anlamında, belki bir şeyleri birlikte topluma sunma anlamında size güvenebileceğim anlamında mesajlar içeriyor. Her şey iyi olur diye ümit ediyorum. Hepimizin de iyi niyetli olduğuna inanıyorum. Sizler de bu millete, topluma hizmet etmek amacıyla bu işi yapıyorsunuz, ben de aynı amaçla buradayım. Dolayısıyla niyetlerimiz aynı, kulvarlarımız farklı. Kastamonuluların sevgisi ve güvenine layık olmaya çalışacağız” diye konuştu.

Vali Mesut Yıldırım, en yakın zamanda Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti hizmet binasını ziyaret edeceğinin de sözünü verdi.