Wushu-Sanda'da Asuman Türkiye İkincisi

Sporcumuz Asuman Çığlıoğlu Antalya'da düzenlenen Wushu-Sanda Türkiye Şampiyonası'nda ikinci oldu

  • 934
Wushu-Sanda'da Asuman Türkiye İkincisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Wushu-Sanda Türkiye Şampiyonası 4-8 Nisan 2015 tarihleri arasında Antalya’da düzenlendi.

Kastamonu Belediyesi Spor Kulübü’nden 6, Ilgaz Spor Kulübü’nden ise 4 sporcumuzun ilimizi temsil ettiği şampiyonaya toplam 1800 sporcu katıldı.

Kastamonu Belediyesi Spor Kulübü olarak ilk defa ilimizin temsil edildiği organizasyonda Kastamonu Belediyesi SK sporcusu Asuman Çığlıoğlu 56 kg Üst Genç Bayanlar kategorisinde Türkiye İkincisi olma başarısı gösterdi.

Antrenörler Emrah Şahanoğlu ve Eldar Elizade eşliğinde muhteşem bir performans sergileyen sporcumuz Asuman, ayrıca bu başarısı ile Milli Takıma şeçilme hakkı da elde etti.

Öte yandan antrenörümüz Harun Reşit Eski eşliğinde Ilgaz Spor Kulübü’nden ilimiz adına yarışan sporcumuz Beytullah Keskin ise 80 kg Alt Gençler’de çeyrek finale kadar yükseldi.

Wushu branşında ilk defa katıldığımız bu önemli şampiyonadan derece ile dönmenin kendileri için mutluluk verici olduğunu vurgulayan antrenörler Emrah Şahanoğlu ve Eldar Elizade, yine bu sene içerisinde diğer branşlarda da büyük başarılara imza atacaklarını umduklarını dile getirdiler. Antrenörlerimiz ayrıca kendilerine bu imkanı sunan Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdoğan Akbıyık’a ve Kastamonu Belediyesi Spor Müdürü Metehan Babaş’a teşekkür ettilerini dile getirdiler.