Yangınzedeler evlerine kavuştu

Araç'a bağlı Çay Mahallesi'nde meydana gelen yangında evleri zarar yangınzedeler evlerine kavuştu.

  • 1872
Yangınzedeler evlerine kavuştu

Araç’a bağlı Çay Mahallesi’nde 28 Mart 2021 tarihinde meydana gelen yangında evleri zarar gören Ali Osman Demir, Hüseyin Çıra ve aileleri evlerine kavuştu.

Yangın sonrası oluşan hasar Araç Kaymakamlığı ve Araç Belediye Başkanlığı tarafından giderilirken anahtar teslimi Araç Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya tarafından yapıldı.

Anahtar tesliminde konuşan Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya, “Geçtiğimiz yıl çıkan yangında evleri zarar gören vatandaşlarımız Ali Osman Demir, Hüseyin Çıra ve ailelerine verdiğimiz sözü tutmanın gururunu yaşıyoruz. Araç Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığımız ekipleriyle birlikte yangınzedelerimizin her zaman yanında olurken, hayırseverlerin de katkılarıyla elimizden geldiğince eksikleri tamamladık. Anahtar teslimi yaparak yangınzedelerimizi evlerine kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Demir ve Çıra aileleri evlerine dönmenin mutluluğunu yaşarken, Araç Kaymakamı Osman Sak’a ve Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya’ya teşekkür etti.

araç yangınzede