35 yıl sonra buluştular!

Kastamonu Merkez Kaşçılar Köyü'nde 1980'li yıllarda öğretmenlik yapan Şükran Nebioğlu (Eymür) ile öğrencisi buluştu.

  • 2424
35 yıl sonra buluştular!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1980’li yıllarda Kastamonu Merkez Kaşçılar Köyü’ndeki ilkokulda öğrenim gören Asuman Manaz (Şengül), öğretmeni Şükran Nebioğlu (Eymür) ile bir düğünde buluştu.

Duygusal anların yaşandığı buluşmada, Şükran öğretmen duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Asuman, benim okuldaki çalışkan ve başarılı öğrencilerimden birisi idi. Aradan tam 35 yıl geçti. Öğrencimi bu kadar zamandan sonra tekrar görmek beni çok duygulandırdı” dedi.

Yıllar sonra öğretmeni ile buluşmanın sevincini yaşayan Asuman Manaz (Şengül); 1980’li yıllarda Kastamonu Merkez Kaşçılar Köyü’nde bulunan ilkokulda okuyordum. Çevreli Köyü’nde bulunan evimden okula her gün 2-2,5 km. civarında yol yürüyorduk. Şükran öğretmenim çok disiplinli otoriter birisi idi. Bizleri çok iyi yetiştirmeye çalışıyordu. O zamanlar bekar olduğu için bazı geceler ailemin müsaadesini alarak yanında kalmamı istiyordu. Kaldığım gecelerde bana çocuğu gibi davranıyordu. Hatta önlüğümü yıkayıp bana banyo bile yaptırmıştı. Öğretmenimi çok seviyordum. 35 yıl sonra tekrar görmem beni çok duygulandırdı. Adeta eski günleri yaşadım” dedi.