Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ın oğlu nişanlandı

Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ın oğlu Metehan Babaş, AK Parti Kastamonu İl Başkan Yardımcısı Mehdi Yenikomşuoğlu'nun kızı ile nişanlandı.

  • 7128
Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ın oğlu nişanlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş ve Nebahat Babaş’ın oğlu aynı zamanda Kastamonu Belediyesi Spor İşleri Müdürü Metehan Babaş ile AK Parti Kastamonu İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Mehdi Yenikomşuoğlu ve Nuray Yenikomşuoğlu’nun kızları Büşra Yenikomşuoğlu, Grand Moni Otel’de düzenlenen sade bir nişan merasimiyle evliliğe ilk adımlarını attılar.

Nişan törenine, Vali Şehmus Günaydın, AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Faruk Bal, İl Emniyet Müdürü Mustafa Yoldan, İl Jandarma Komutanı Alb. Faruk Bal, AK Parti İl Başkanı Av. Metin Çelik, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Ferudun Öztürk, MHP Merkez İlçe Başkanı Ali Osman Kurtcu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yüksel Özbay, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kayıkçı, Belediye Başkan Yardımcıları ile belediye personeli, Belediye Meclis Üyeleri, işadamları, AK Parti Kadın Kolları, çok sayıda AK Partili, Babaş ve Yenikomşuoğlu ailelerinin eş, dost ve akrabaları katıldı.

Metehan Babaş ve Büşra Yenikomşuoğlu çiftinin nişan yüzüklerini ise, Vali Şehmus Günaydın ile AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen takarak, kurdeleyi birlikte kestiler. Vali Günaydın ve Milletvekili Gülşen, çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyerek, nişan hediyelerini verdi.

Ayrıca çiftin nişan duasını da, İmam Mehmet Beşli yaptı. Nişan töreni, eğlenceyle devam etti.