Hayvan severlerden Başkan Uzuner'e teşekkür!

Sokaktaki Canlarımız İçin El Ele Derneği çetin kış şartlarında sokak hayvanları için gösterdiği çalışmalarından dolayı İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner'e teşekkür etti.

  • 845
Hayvan severlerden Başkan Uzuner'e teşekkür!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"Yaradılanı sevelim yaradan da ötürü’ diyerek vicdanlarınıza sesleniyoruz"

İnebolu Belediyesi kış mevsimimin yoğun olarak hissedildiği günümüzde sokak hayvanlarını unutmadı. Sokaktaki Canlarımız İçin El Ele Derneği’nin talebi üzerine harekete geçen İnebolu Belediyesi Sokak hayvanlarının soğuktan etkilenmemeleri ve yiyecek ihtiyaçlarının karşılanması için her türlü tedbiri aldı.

İnebolu çöplüğünde ağır kış şartlarında yaşamlarını bin bir güçlük içerisinde idame ettirmeye çalışan yavru köpekler için İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner’den ricacı olduklarını ifade eden Sokaktaki Canlarımız İçin El Ele Derneği Başkanı Özden Neval Türkmen, Başkan Uzuner’e teşekkür etti.

Başkan Uzuner’in duyarlı davranışının herkese örnek olması gerektiğini ifade eden Özden Neval Türkmen:  “Sokaktaki canlarımız için Başkanımız Sayın Engin Uzuner’i arayarak yardımcı olmasını rica ettim. Sayın başkanımız belediye himayesinde yavrularımızın bakımlarını üstlenebileceklerinin sözünü verdi. Hayvanlarımız belediye tarafından koruma altına alındı. Ayrıca hayvanlarımızın mama ve su ihtiyaçları da belediye tarafından hemen karşılandı. Kendisine şahsım ve derneğim adına sonsuz minnet, teşekkür ve saygılarımı kamu oyu huzurunda iletmek istiyorum. Bu örnek davranışının aynısını diğer belediye başkanlarımızdan da beklediğimizin bilinmesini, özellikle de bu ağır kış şartlarında sahalarda canlarımızı yaşatma çabasında bin bir güçlükle ter döken gönüllülerimize destek olunmasını, gerek canlarımızın ikamet edebilecekleri yer konusunda, gerek mama, araç, gereç ve ekipman sağlanması konusunda Belediye Başkanlarımızın gerekenleri yapmalarının talep ediyorum. Kastamonumuzun bu konuda da duyarlı ve örnek bir şehir olmasında ben Belediyelerimizin, halkımızın son derece duyarlı ve sorumluluk sahibi olacaklarını düşünüyorum. Biraz vicdan, biraz empati, biraz hoş görü insan olabilmenin temel unsurlarıdır ve uygarlık denilen olay da bu kadar basit bir olgudur aslında. Bunlar çok zor şeyler değil. 'Yaradılanı sevelim yaradan da ötürü' diyerek vicdanlarınıza seslenmek istiyoruz” diye konuştu.

Kazım BOLAT