Kan bağışı çağrısına Akgençlik sessiz kalmadı

Geçtiğimiz günlerde Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık'ın "Kan stoklarımız tükeniyor,vatandaşlarımızı kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz" açıklamasının ardından yurt genelinde vatandaşlar akın akın Kızılay merkezlerine giderek kan bağışında bulunuyor.

  • 997
Kan bağışı çağrısına Akgençlik sessiz kalmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından 81 ilde "Kanımız Feda Olsun" sloganıyla organize edilen kan bağışı kampanyası çerçevesinde Ak Parti Kastamonu İl Gençlik Kolları teşkilatı ilimizde bulunan Kızılay kan merkezine giderek kan bağışında bulundu.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen kan bağışı sonrasında konuyla ilgili açıklamada bulunan Ak Parti Kastamonu İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Kalafat; "Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık geçtiğimiz salı günü ülke genelinde kan stoklarının yetersiz olduğunu açıklayarak milletimizi kan bağışına davet etmişti. Kış şartlarından dolayı azalan kan bağışlarını tekrar yükseltmek adına Gençlik Kolları Genel Başkanımız Melih Ecertaş'ın talimatıyla 81 ilde acil olarak kan bağışı kampanyaları başlattık. Kastamonu'da da yönetim kurulumuz, ilçe teşkilatlarımız, mahalle teşkilatlarımız ve üniversiteli kardeşlerimizle birlikte Kızılay kan merkezine giderek kan bağışında bulunduk. Birçok vakıf, dernek ve sendika da bu çağrıya kulak vererek Kızılay merkezlerine akın etti. Vatandaşlarımızın bu hassasiyeti sonucunda önceki gün Türkiye genelinde 13.241 ünite ile Kızılay tarihinin en yüksek kan bağışı yapıldı. Kan bağışında bulunan teşkilat mensuplarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Kanın acil değil sürekli ihtiyaç olduğunu hatırlatarak henüz kan vermeyen vatandaşlarımızı da kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz." dedi.