Kastamonu OBM'den engellilere tekerlekli sandalye

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü tarafından başlatılan kampanya kapsamında alınan 4 tekerlekli sandalye, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara teslim edildi.

  • 959
Kastamonu OBM'den engellilere tekerlekli sandalye
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Sakatlar Derneği Kastamonu Şubesinde yapılan tekerlekli sandalyelerin teslim töreninde, engelliler büyük sevinç yaşadı. Kastamonu Orman Bölge Müdürü Hüseyin Dinçer tarafından kurum çalışanları arasında başlatılan kampanya ile temin edilen ikisi manuel, ikisi akülü olmak üzere 4 adet tekerlekli sandalye, Türkiye Sakatlar Derneği Kastamonu Şubesi aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine törenle teslim edildi.

Türkiye Sakatlar Derneği Kastamonu Şubesinde gerçekleşen törende konuşan Kastamonu Orman Bölge Müdürü Hüseyin Dinçer, “Aslında biz bunun doğrudan ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasını istiyorduk ancak Sayın Başkan bunun Kastamonu’daki diğer kurumlara örnek olması anlamında böyle bir tören uygun gördü. Hepimizin potansiyel engelli adayı olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla sosyal yaşantı içinde birlik olmanın, dayanışmanın bu ülkede yaşamanın bir bedeli olduğunu düşünüyorum. Tüm Kastamonulu vatandaşlarımıza da engelli kardeşlerimize destek olma konusunda çağrıda bulunuyorum. Bu insani bir görevimiz. Biz Bölge Müdürlüğü olarak her zaman derneğimizin, başkanımızın, engelli kardeşlerimizin yanındayız. Bundan sonra da inşallah bu tür kampanyalarımızı devam ettireceğiz. Aldığımız tekerlekli sandalyelerinde bu kardeşlerimize hayırlı ve yararlı olmasını diliyorum” dedi.

Türkiye Sakatlar Derneği Kastamonu Şube Başkanı Serhat Yolasığmazoğlu da, “Orman Bölge Müdürümüzün başlattığı bir çalışmayla orman teşkilatı çalışanlarının Kastamonu’daki engellilere sahip çıktığı bir projeyi idrak ediyoruz. Orman teşkilatından toplanan paralarla 4 adet sandalye yardımında bulundular. Hem derneğim, hem şahsım adına kendilerine teşekkür ediyorum. Bu olayın diğer kurumlara da örnek olmasını diliyorum” diye konuştu.

Törende dağıtılan tekerlekli sandalyeleri alan engelli vatandaşlar ve yakınları, Orman Bölge Müdürü Hüseyin Dinçer’in şahsında tüm Orman Bölge Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ettiler.

Konuşmaların ardından tekerlekli sandalyeler, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara teslim edildi. Tekerlekli sandalyeye kavuşanlardan birinin Iraklı, diğerlerinin ise Kastamonulu olduğu öğrenildi.