Kış Gençlik Kampları'na yoğun ilgi

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında düzenlenen Kış Kampları'nın ilk dönemi sona erdi. Yoğun ilgi gören kış kamplarının ikinci dönemi 3 Mart-8 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenecek.

  • 2068
Kış Gençlik Kampları'na yoğun ilgi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı gençlik kampları, kış döneminde de gençlerin ilgi odağı olmayı sürdürüyor. 14 Ekim-19 Aralık 2016 tarihleri arasında yapılan ve gençlerin yoğun ilgisini gören Kış Kampları’nın ikinci dönemi 3 Mart-8 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında, 14 Ekim-19 Aralık 2016 tarihleri arasında yapılan Kış Kampları; gençleri okul yaşamının stresinden kısa bir süreliğine uzaklaştırarak doğa ile iç içe olacakları keyifli bir öğrenme ortamı oluşturup bambaşka bir dünyaya yelken açmalarını sağlıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullardaki lise 1 ve 2. sınıf öğrencilerine yönelik Cuma günü son zilin çalmasıyla başlayıp, pazartesi sabahı öğrencilerin kamptan çıkıp okulda olmalarını sağlayacak şekilde düzenlenen Kış Kampları, gençlerin eğitim hayatında son derece keyifli bir mola özelliği taşıyor. Kırşehir Kaman, Samsun 19 Mayıs, Antalya Duacı, Kastamonu Yolkonak, Mersin 23 Nisan ve Osmaniye Aslantaş kamplarında düzenlenen kış kampları; öğrencilerin okuldaki başarılarını artırmayı, güzel bir hafta sonu geçirmelerini sağlamayı ve aralarındaki bağları güçlendirmeyi amaçlıyor.

Çeşitli sportif faaliyetler ile gençlerin kişisel gelişimlerine katkıda bulunan eğlenceli eğitimlerin yeraldığı Kış Kampları, yeni yılla birlikte sömestr sonrası da devam edecek.

Kış kamplarının ikinci dönemi 3 Mart 2017’de başlayacak ve 8 Mayıs 2017 tarihinde sona erecek.