Nebahat Babaş yaşlıları unutmadı

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ın eşi Nebahat Babaş, Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle yaşlıları evlerinde ziyaret etti.

  • 1658
Nebahat Babaş yaşlıları unutmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın eşi Nebahat Babaş, Kastamonu Belediyesi Yaşlı Bakım Hizmetleri Merkezinden hizmet alan yaşlıları evlerinde ziyaret etti. Babaş’ın 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü vesilesi ile gerçekleştirdiği ziyaretlerine Belediye Meclis Üyesi Avukat Nihal Çetin Kömeç ile Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Kürşat Ayvatoğlu da eşlik etti.

Yaşlılarla uzun uzun sohbet eden Babaş, ilk ziyaretini eşi ile birlikte yaşayan İbrahim Kavuklu’ya gerçekleştirdi. Buradaki ziyaretinin ardından Babaş, Yaşlı Bakım Hizmetleri Merkezinin diğer üyelerinden olan Hacer Dağlıoğlu, Sıddıka Karaşlar ve Abdullah Hamarat’ı da evlerinde ziyaret etti. Yaşlılara herhangi bir sıkıntıları olduğunda ulaşabilecekleri en yakın merciinin kendileri olduğunu ifade eden Babaş, ellerinden geleni yapmak için her zaman hazır olduklarını ifade etti. Yaşlı Bakım Merkezinin hizmetlerinden son derece memnun olduklarını ifade eden yaşlılar ise her şeyden önce kendilerini unutmadıkları için ve gerçekleştirilen bu ziyaret için Nebahat Babaş’a teşekkürlerini ilettiler. Belediye Başkanı Tahsin Babaş’a da böyle bir hizmeti hayata geçirdiği için teşekkür eden yaşlılar, birçok ihtiyaçlarının Kastamonu Belediyesi tarafından karşılandığını ifade ettiler.

Ziyaretlerin ardından Nebahat Babaş, yaşlılara çeşitli hediyeler ve çiçek takdim ederken ziyaretler çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.