Taşköprü'de 'Halep'e Yardım Kampanyası' birliği

Taşköprü Belediyesi ve Türk Kızılayı Taşköprü Şubesi birlikte Halep'te yaşayan Müslüman Kardeşlerimiz için 'Halep'e Yardım Kampanyası' başlattı.

  • 680
Taşköprü'de 'Halep'e Yardım Kampanyası' birliği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

6 Ocak 2017 tarihine kadar devam edecek olan yardım kampanyasında öncelikli olarak 1. el bot ve mont ile battaniye, konserve, kuru gıda, bebek maması ve bebek bezi gibi malzemelere ihtiyaç olduğu kaydedildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Halep’te Müslüman kardeşlerinin yaşadığı drama Millet ve ümmet olarak kayıtsız kalamayacaklarını belirterek ülkemizin dört bir tarafından olduğu gibi Taşköprü’den de Türk Kızılayı Taşköprü Şubesi ile ortaklaşa olarak “Halep’e Yardım Kampanyası” adı altında kampanya başlattıklarını ve duyarlı Taşköprü halkının bu kapsamda nakdi, kuru gıda ve giysi yardımı konusunda elinden geleni yapacağına inancının tam olduğunu belirtti.

Türk Kızılayı Taşköprü Şubesi Başkanı Hüseyin Seven ise Halep’te bir insanlık dramı yaşandığını ve Taşköprülüler olarak buradaki kardeşlerine bir nebzede olsa yardımlarının dokunabilmesi için Taşköprü Belediyesi ve şubeleri olarak bu kampanyayı başlattıklarını ifade etti.

Vatandaşların ise nakdi yardımlarını Ziraat Bankası Taşköprü Şubesi’nin 9232957 - 5001 nolu hesabına ve Halk Bankası Taşköprü Şubesi’nin 10260081 nolu hesaplarına yatırılabileceği, malzeme yardımının ise Karasait Cami yanında bulunan toplama merkezine ulaştırılabileceği belirtildi.

Yardım kampanyasının 6 Ocak 2017 tarihine kadar devam edeceği öğrenildi.