Tosya'da engelli öğrenciler için okullara bank dağıtıldı

Tosya Genç İşadamları Derneği (TOSGİAD) tarafından engelli öğrenciler için yaptırılan banklar, okullara teslim edildi.

  • 470
Tosya'da engelli öğrenciler için okullara bank dağıtıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Murat Demirci, Tosya Genç İşadamları Derneği Başkanı Ahmet Tunca ve dernek yöneticileri, engelli öğrencilerin kullanımı için özel olarak yaptırılan bankları okullara teslim etti.

Demirci, gazetecilere yaptığı açıklamada, TOSGİAD tarafından engelli öğrencilerin kullanımına uygun banklar yaptırıldığını söyledi.

Tosya'da eğitim öğretim deyince bütün paydaşlarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Demirci, "El birliğiyle eğitim öğretimde ne kadar iyiye gidebilirsek o kadar gideceğiz. Bu sadece bizimle olmuyor. Toplum ve tüm kuruluşlar olarak aynı adımlar atmaktan son derece mutluyuz. Her zaman yanımızda olmaları bizi güvende hissettiriyor. Daha rahat çalışma ortamında bulunmamızı sağlıyor." dedi.

Ahmet Tunca'da yaptırılan bankları 5 okula dağıttıklarını belirterek, "Bu bir başlangıç, diğer okullarımız için de banklar yaptırıyoruz. Yakın zamanda tüm bankları teslim edeceğiz. TOSGİAD olarak tüm öğrencilerimizi kapsayan projelerimiz var. " diye konuştu.