Vali Yıldırım'dan çocuk yuvasına anlamlı ziyaret

Vali Mesut Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Sevgi Evlerinde kalan kimsesiz çocukları ziyaret etti.

  • 950
Vali Yıldırım'dan çocuk yuvasına anlamlı ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vali Mesut Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Sevgi Evleri ve Çocuk Evlerinde kalan çocukları ziyaret ederek, Kurban Bayramlarını kutladı.

Kimsesiz çocuklara çeşitli hediyeler veren Vali Yıldırım, “Hayırsever iş adamlarımızın katkılarıyla Sevgi Evlerinde kalan 0-18 yaş 67 çocuk ile Kastamonu merkezde değişik mahallelerde yer alan 17 Çocuk Evindeki 7-18 yaş grubu 108 çocuk olmak üzere toplam 175 çocuğumuza mağazalardan kendi seçtikleri kıyafetlerin dağıtımını yaptık. Çocuklarımıza, bu kampanya ile anlamlı bir hediye kazandırmış olduk” dedi.

Vali Yıldırım, “Bizler, her zaman çocuklarımızın yanındayız ve onlara destek olmaya devam edeceğiz. Yıl içerisinde belli aralıklarla çocuklarımızla bir araya gelme geleneğimizi devam ettiriyoruz. Çeşitli nedenlerle ailelerinden uzak kalma durumunda olan ve Devletimizin himayesindeki çocuk evlerinde yaşamlarını sürdüren çocuklarımızla yakından ilgileniyoruz, onların ihtiyaç duyduğu aile ortamı ve sevgiye de gönül elçilerimiz, iş adamlarımız ile birçok kurum ve kuruluşlarımızın katkılarıyla ulaşıyoruz. Onların aile ortamında büyümeleri ve bu şekilde hayata hazırlanmaları bizim için büyük önem taşıyor” diye konuştu.

Vali Yıldırım, ayrıca çocuklarla bir süre sohbet ederek vakit geçirdi.