Yazar Sadıkoğlu dolandırıldı

Web sitemizle birlikte onlarca basın yayın kurumunda köşe yazarlığı yapan Araştırmacı Yazar Muhammed Rıdvan Sadıkoğlu dolandırıldı.

  • 11633
Yazar Sadıkoğlu dolandırıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Web sitemizle birlikte onlarca basın yayın kurumunda köşe yazarlığı yapan; aynı zamanda yayımlanmış onlarca eseri bulunan, kendi bireysel imkânları ile yürüttüğü “İnsan İnsana Emanettir” projesi ile bu çabasını kısa sürede duyurmayı başaran Araştırmacı Yazar Muhammed Rıdvan Sadıkoğlu dolandırıldı.

Web sitesinden duyurduğu “basın bülteni” ile haberdar olduğumuz konuya ilişkin görüşlerine başvurduğumuz Sadıkoğlu; “At izinin it izine karıştığı, İblis ’in İdris libasında dolaştığı paslı bir iklimden geçiyoruz maalesef. Kısa süre önce açtıkları özel bir anaokulu ve sıcak aile görüntüsünü paravan olarak kullanarak, insanların zayıf ve duygusal yönlerini kullanan ve anladığım kadarıyla bunu bir yaşam tarzı haline getiren şahıs ve ailesi ile ilgili olarak 7 aylık dönemde farklı tarihlerde verdiğim destekleri ilk başta önemsemedim.

Ancak amaç ve gayeleri açığa çıktığında paramı istemem üzerine sosyal medya üzerinden farklı hesaplar açarak hakkımda başlattıkları hakaret, iftira ve karalamalar sonrası idari yönden tahkik için gerekli yerlere müracaat ettim. Zira böylesi bir zihniyetin bir okul öncesi kurumu yürütmesi düşünülemez.

Adli boyutta ise başta maddi manevi tazminat olmak üzere muhtelif suç duyurularında bulundum. Olayın adli boyutu şu an devam ettiği için isim açıklamam doğru değil ama bir şebeke olduğunu düşündüğüm bu şahısların başka kimsenin canını yakmaması için alınabilecek bir mahkeme kararı sonrası şahsın ve ailesinin kimliğini açıklayarak konuya ilişkin ayrıntılı bir basın açıklamasını yerel ve ulusal basına yollayacağım. İnsanız ve güven duyup inanmanın bedeli bazen bu şekilde fatura edilebiliyor maalesef” açıklamasında bulundu.