Yazar Sinan Yağmur, Kitaplarını İmzaladı

'Aşkın Gözyaşları' romanının yazarı Sinan Yağmur, Kastamonu'ya gelerek okurlarıyla buluştu.

  • 598
Yazar Sinan Yağmur, Kitaplarını İmzaladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen imza gününde Sinan Yağmur izdihamı yaşandı. Alışveriş merkezini ziyaret edenler ünlü yazar Sinan Yağmur’dan imza alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Burada okurlarıyla uzun süre sohbet eden Sinan Yağmur, özellikle genç okurların kitapları hakkındaki düşüncelerini sormayı ihmal etmedi. Okurlarının kitaplarını imzaladıktan sonra açıklamada bulunan Yağmur, “Kastamonu beni seviyor, bende Kastamonu’yu seviyorum” dedi. Yağmur, Kastamonu’da Barutçuoğlu Alışveriş Merkezinde okurlarıyla bir araya gelmenin kendilerine farklı ve güzel duygular yaşattığını ifade ederek, şunları söyledi: “İmza günümüz çok doygun ve coşkun geçti” diye konuştu.

Kastamonu’nun farklı kültürlere ev sahipliği yapmasına karşın içinde kavga ve kargaşaya yer vermediğini söyleyen Sinan Yağmur, “Kastamonu’da her çeşit dini inanış, mezhep, meşrep, etnik köken olmasına rağmen hiçbir şekilde kavga yok. Alevisiyle, Sünnisiyle, Müslümanıyla, Ermenisiyle, Yahudisiyle, Kürdü ve Türküyle, herkesin aynı toprağın içinden çıkan bir fidan olduğunu düşünüp kucaklaştığı bir şehir. Kastamonu, bu anlamda ülkemizdeki birçok projeye de lokomotif olan bir şehir. Ekonomisiyle, üniversitesiyle, kültürü ve insanıyla mükemmel bir şehir. Kastamonu’ya nazar değmesin. Herkes Kastamonu’daki bu güzelliklere imrensin ve ders çıkarsın. Toplumumuzda birçok fitne fesat veren olaylarla karşılaşıyoruz. Ama Kastamonu, buna oyuncak olmuyor. Buna izin vermiyor” şeklinde konuştu. Yağmur, Kastamonu’nun kültürel faaliyetlerde her geçen gün adından daha çok söz ettireceğini de sözlerine ekledi. Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Şevket Özsoy ise, Barutçuoğlu’nun sadece bir alışverişten ibaret olmadığını belirterek, “Bunun en güzel göstergesinin yazar Sinan Yağmur’un alışveriş merkezimize gelerek kitaplarını imzalamasıdır. Biz, bu etkinliğe ev sahibi yapmaktan büyük gurur ve onur duyduk. İnşallah bundan sonrada farklı etkinliklerle yine adımızdan sık sık söz ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

Barutçuoğlu AVM’nin adeta şehrin kalbi konumunda olduğuna dikkat çeken Özsoy, şöyle konuştu: “Yazarımız Sinan Yağmur, bizleri kırmayarak geldi ve burada kitaplarını imzaladı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bu tür etkinliklerimiz ilerleyen zamanlarda da devam edecektir. Bunun dışında Sinan Yağmur, okurları da imza gününü büyük ilgi gösterdi. Yazarımızdan imza alabilmek için uzun kuyruklar oluştu. Halkımıza da gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz”

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)