Yazılı basının geleceği ne olacak?

Basın İlan Kurumu (BİK), 'Gençlerin Katılımı ile Yerel Yazılı Basının Dijital Dönüşümü Çalıştayları'na 11 Nisan Salı günü Trabzon'da devam edecek. 

  • 577
Yazılı basının geleceği ne olacak?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

BİK Proje Koordinatörlüğü Birimi’nin, Erasmus + K3 programı kapsamında düzenlediği ‘Gençlerin Katılımı ile Yerel Yazılı Basının Dijital Dönüşümü Karadeniz Bölgesi Çalıştayı’, Trabzon Zorlu Grand Otel’de yapılacak.

Daha önce İstanbul, Diyarbakır, Ankara illerinde düzenlenen çalıştayların dördüncüsüne 25 genç katılacak. Dört oturumdan oluşacak Trabzon çalıştayında katılımcılar ‘Yeni medya ve yeni gazetecilik’ ile ‘İnternet gazeteciliği ve yeni standartlar’ başlıklı konularda fikirlerini sunacaklar.

Moderatörlüğünü, İstanbul Ticaret Üniversitesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Oğuz Demir’in yapacağı çalıştay, 11 Nisan 2017 Salı günü saat 10.00’da Basın İlan Kurumu Proje Koordinatörü Cenk Koray Doğan’ın konuşmasıyla başlayacak.

Basın İlan Kurumu’nun sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yerel basının sorunlarını masaya yatırmak, çözüm önerileri sunmak üzere Türkiye’de 7 bölge/ 7 ilde gerçekleştirmeyi hedeflediği çalıştayların sonunda yazılacak raporlar, BİK Bayramoğlu Tatil Köyü’nde düzenlenecek 2 günlük Ana Yapısal Diyalog Forumu’nda kamuoyu ile paylaşılacak.

BİK’in, AB Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Erasmus+ Programı kapsamında düzenleyeceği tüm çalıştaylar hakkında detaylı bilgiler bik.gov.tr ve yeninesilgazetecilik.com adreslerinden alınabilecek.

Etkinlik takvimi kapsamında;
25 Nisan’daki Akdeniz Bölgesi çalıştayı Antalya,
9 Mayıs’taki Ege Bölgesi çalıştayı İzmir,
16 Mayıs’taki Doğu Anadolu Bölgesi çalıştayı Erzurum’da gerçekleştirilecek.