Yelis Ağlı'da Seçim Çalışmalarında Bulundu

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kastamonu 1. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Yelis ve milletvekili adayları Satılmış Külçe, Erhan Başer ile Ağlı'da seçim çalışmalarında bulundu.

  • 372
Yelis Ağlı'da Seçim Çalışmalarında Bulundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydiler ilçesinde Genç Alperenlerin, Genel Merkezin hazırlamış olduğu broşürleri ve Adayların tanıtım broşürlerini dağıtımından sonra Büyük Birlik Partisi heyeti Ağlıya geçti.

Ahmet Yelis, Ağlıda 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde, Belediye başkanlığını az bir farkla kaybettik. Bu seçimlerde inşallah Ağlıda AK Partili, MHP'li, SP'li tüm seçmenlerin oyunu alacağız dedi.

Vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden Yelis, sorulan sorulara cevap verdi. Ak parti varken seçmenler size niye oy versin diye soran kişiye, Biz 23 yıl önce kurulmuş bir partiyiz.

2002 yılında AK Parti kurulurken 10 yıldır Büyük Birlik Partisi vardı. O zaman sordunuz mu, Büyük Birlik Partisi varken niye yeni parti kuruyorsunuz, hangi politikasını beğenmediniz diye?  Diyerek soruya soruyla karşılık verdi.

Yelis, 1990 lı yılların sonunda siyaset mühendisleri tarafından yapılan teklifleri Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu kabul etseydi bugün AK Parti diye bir parti olmaz, İktidarda Büyük Birlik Partisi olurdu dedi.

Yelis, biz ne AK Partinin ne de MHP'nin karşıtı, alternatifi veya muadili olmak için siyaset yapmıyoruz. Biz Küresel güçlerin Ekonomik, siyasi ve kültürel dayatmalarına karşı Milletimizin Milli ve Manevi değerlerini, hakim kılmak ve ekonomik çıkarlarını korumak için mücadele ediyoruz. İsraf Ekonomisi yerine Kanaat ekonomisini, tüketim ekonomisi yerine, üretim ekonomisini, rant ekonomisi yerine Adil ve Eşit paylaşımı savunuyoruz. Siyasi  alanda güçlünün değil haklının yanında yer alınmasını savunuyoruz. Kültürel alanda kendi Milli ve manevi kültürümüzün hakim olması için mücadele ediyoruz. Yoksa hiçbir partinin karşıtı veya yandaşı değiliz. Kim doğru yaparsa yanında, kim yanlış yaparsa karşısında oluruz. Milletimizin huzur ve refahı için hizmet projeleri üretiyoruz. (G.Ö.R) adını verdiğimiz Güvenlik, Özgürlük ve Refah getirecek 24 saat hizmet veren bir devlet projesi olan projemiz var. (KAP) Kalkınan Anadolu adını verdiğimiz, belirli illeri kapsayan projemizle milletimize hizmet etmek istiyoruz.

Seçileceğinize inanıyor musun  diye sorulan bir soruya Yelis, SİZ İSTERSENİZ OLUR!
BİR ŞEY DEĞİŞİR, HER ŞEY DEĞİŞİR, 1 OY DEĞİŞİR HER ŞEY GERÇEKLEŞİR dedi.

Ahlak ve Adaletin hakim olduğu,
Güven ve huzur içinde yaşanan,

Ötekisi olmayan bir Türkiye isteyen;  bizi desteklesin.
Milliyetçi, Muhafazakâr, Vatansever ve Demokrat kimliğimle,
Sağduyunun sesi, Milli vicdanının temsilcisi
Muhsin Yazıcıoğlu’nun dava arkadaşları olarak,
SİZLERİN oyunuza talibim.
2010 Referandumuyla Anayasa mahkemesine bireysel başvuru hakkı getirilmiştir.
Artık Ülke barajı diye bir sorun yok.
Siz, bize sahip çıkın. Biz, Kastamonu’ya hizmet ve yatırım gelmesi için mücadele edelim.

SİZ İSTERSENİZ OLUR!
Sizler bu seçimde oylarınızla beni destekleyin, Bende Genel Başkan Yardımcısı sıfatımla sizin Türk siyasetindeki ve Meclisteki  sesiniz olayım.
Siyasette sayıların saygınlığının, fikirlerin saygınlığının önüne geçtiği günümüzde; sayısal olarak da saygınlığımızı oluşturacak oy oranıyla bana destek  olacağınızı ve Yüce Meclise göndereceğinizi umuyorum dedi.