Yelis "Kahraman ordumuza başarılar diliyorum"

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis "Afrin operasyonunun Devletimiz, Milletimiz ile dost ve kardeş bölge halkımız için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

  • 771
Yelis &quotKahraman ordumuza başarılar diliyorum"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yelis; “Zeytin dalı” operasyonuna katılan güvenlik güçlerimize ve onlarla b irlikte olan diğer birliklere başarılar diliyorum. Allah, kahraman ordumuzun yar ve yardımcısı olsun. Bu vesile ile bugüne kadar şehadet şerbeti içmiş tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum.

EMPERYALİSTLER, 100 YIL SONRA YİNE AYNI OYUNUN PEŞİNDELER

1. Dünya Savaşı sonucunda, Osmanlı İmparatorluğunun mağlubiyetiyle Türk-İslam medeniyeti büyük yara aldı. Mevcut halde Türklüğün dışında İslam Medeniyetini canlandıracak başka bir millet olmadığı için topu birden üzirimize geliyorlar. Aynı 100 yıl önce olduğu gibi…

EMPERYALİSTLER, TALEPLERİNİ KARŞILAMAYANLARI YOK ETMEK İSTİYORLAR

Ne  tür metodla savaşırlarsa savaşsınlar güçleri ve metodları ne olursa olsun büyük Türk Milletini asla mağlup edemeyecek ve asla hain emellerine ulaşamayacaklardır. Zafer her zaman inananların olacak zulüm ise hiç bir zaman payidar olamayacaktır. 100 yıl önce estirilen 'Uluslara özgürlük' rüzgarlarıyla Osmanlı parçalanmıştı. Parçalanmış Osmanlı coğrafyasının hali bugün ortada. Osmanlının parçalanıp, oyun dışında bırakılmasının akabinde, devreye yeni haritalar sokuldu. Emperyalistler coğrafyayı paramparça ettiler. Şimdi de dertleri kurdukları devletleri bir daha parçalamak ve yeni küçük devletçikler inşa etmektir. Emperyalistlerin ve Siyonistlerin, 'Kürtlerin de bir devleti olsun' sevdasının gerçek yüzü büyük İsrail’e giden yolda bölgedeki devletleri küçültüp kolay lokma haline getirmektir. Biz, Suriye olsun, Irak olsun bütün komşularımızın toprak bütünlüğünden yanayız. Bölgemizde ki ülkelerin sınırları üzerinde yapılmak istenen değişiklikleri, güvenliğimize tehdit olarak kabul ederiz. Ve bu tür girişimlere şiddetle karşı çıkarız.

EMPERYAL GÜÇLER; BÖLGEDEKİ KARDEŞLERİMİZİ BİZDEN DAHA MI ÇOK SEVİYORLAR?

Bölgemizde emperyalistler kendi çıkarları için PKK ve PYD ise örgüt menfaatleri için kaos çıkarma çabasındalar. Bizim; Komşularımızla ilişkimiz hiçbir zaman çıkar ve sömürü üzerine olmamıştır. Biz, gittiğimiz her yere adalet, huzur ve barış getirmek için gitmiş büyük Türk milletiyiz. Bugün yapılan “Zeytin dalı operasyonu”, isminden de anlaşılacağı gibi aynı gayeye, huzur ve barışa hizmet etmek için gerçekleştirilmektedir. Yurt içinde ve yurt dışında maksatlı yayın yapan art niyetli hainler şunu bilsinler ki, komşu ülkelerdeki halklarla hiçbir sorun yaşamadan, her türlü acılarını paylaşıp, her sıkıntılı anlarında yanlarında olduk. Emperyalist amaçlarla bölgeye gelenler, Kürt kardeşlerimizi bizden daha mı çok seviyor? Dahil olduğumuz coğrafyada, kim kardeşliğimizi bozmaya çalışırsa tuzaklarını kafalarına geçirir, geldikleri gibi gitmelerini sağlarız. Bir sorun varsa biz sorunlarımızı kendi içimizde çözeriz. Bizim tarihimiz, medeniyetimiz, hoşgörümüz buna yeterlidir."

NE İÇİMİZDEKİ TERÖRİSTLER, NE DIŞIMIZDAKİ, PKK VE PYD GİBİ, EMPERYALİSTLERİN KUKLASI HAİNLER, KİRLİ EMELLERİNE ASLA ULAŞAMAYACAKLARDIR.
ÜLKEMİZDEKİ VE KOMŞU VE KARDEŞ ÜLKELERDEKİ KÜRT KARDEŞLERİMİZİ, KİRLİ VE HAİN EMELLERİNE ULAŞMADA ASLA YANLARINDA BULAMAYACAKLARDIR. KÜRT KARDEŞLERİMİZİN, EMPERYALİSTLERİN VE UZANTILARININ TUZAĞINA DÜŞMEYECEĞİNE İNANCIMIZ TAMDIR.
BİZ, GİTTİĞİMİZ HER YERE AHLAK, ADALET VE HUZUR GETİRMİŞ, HİÇ BİR ZAMAN EMPERYAL NİYET İÇİNDE OLMAMIŞ, BÜYÜK TÜRK MİLLETİYİZ."