Yelis'ten Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kastamonu 1. Sıra Milletvekili adayı Ahmet Yelis, Cumhuriyetin ilanının 92. Yılında kutlama mesajı yayınladı.

  • 348
Yelis'ten Cumhuriyet Bayramı Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“BEYAZ ŞERİTLİ ALTIN MADALYA VE BERAT” Sahibi İnebolu ilçesini bağrında barındıran Kastamonu halkının, TÜRK İSTİKLAL MÜCADELESİ sırasında gösterdiği kahramanlık dillere destan olmuştur.

100 yıl önce planladıkları hayallerine kavuşamayanlar, Sevr anlaşmasını hayata geçiremeyenler,  bugün hevesleri kabarmış, proje üstüne proje geliştiriyorlar. Vatanımızın, Milli Birliğimizin ve Devletimizin bekası ile ilgili haince çalışma içindeler.

Ama Ülkemiz üzerinde şer planları yapanlar şunu unutmasınlar; Bu ülkede, onların heveslerini kursaklarında bırakacak “KURTULUŞ SAVAŞI” Nesilleri var.

Alevi’siyle, Sünni’siyle, Kürt’üyle, Türkmen’iyle, laz’ıyla, Çerkez’iyle TÜRKİYE bir bütündür. Türkiye Cumhuriyeti Üniter bir devlet olarak kurulmuştur. Folklorik özellikleriyle, nüanslarıyla, kültürel alt yapısı vardır. Bu alt yapının üzerinde İslam ortak paydasında ve Türklük üst kimliğinde buluştuk. Bunu bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir.

Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin 92. Yılının Büyük Türk Milletine hayırlı olmasını diler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve Silah Arkadaşlarına, Aziz Şehitlerimize ve Gazilerimize ve Cumhuriyetimizin kuruluşunda emeği geçmiş tüm ecdadımıza şükranlarımı sunuyorum.

Cenabı Allah Ülkemizin birliğini ve beraberliğini muhafaza etsin.