Yeni Emniyet Müdürü Karabulak, görevine başladı

Ağrı İl Emniyet Müdürü iken yeni kararname ile Kastamonu'ya atanan Metin Turgay Karabulak, görevine başladı.

  • 955
Yeni Emniyet Müdürü Karabulak, görevine başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Emniyet Müdürleri Kararnamesiyle Ağrı İl Emniyet Müdürü iken Kastamonu Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Metin Turgay Karabulak, Mustafa Yoldan’dan yeni görevini devraldı.

Kastamonu Emniyet Müdürlüğünde gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan Polis Başmüfettişi Mustafa Yoldan, “Yaklaşık üç yıldır emniyet müdürü olarak görev yaptım. Son kararname ile birlikte polis başmüfettişliği görevine atandım. Bu üç yıllık süre içerisinde tabii ki zorlu süreçler yaşadık. Geldiğimizde mahalli seçimler gerçekleşti. Hatta gündemde 17-25 Aralık olayları vardı. O süreç zaten sıkıntılıydı. Onun akabinde 3-4 tane seçim atlattık. En son 15 Temmuz gecesini hep beraber yaşadık. Tabii bu süreçte Kastamonu için, vatanımız için, milletimiz için elimizden geleni yaptık. Güzel bir çalışma ortamı oluşturduk, gerek terör örgütleriyle mücadele gerekse ilin asayiş konularıyla arkadaşlarımızla uyumlu bir şekilde çalıştık. Kastamonu’yu huzur ve güven şehri haline getirdik. Yeni müdürümüze de Kastamonu’ya teslim ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yeni Kastamonu Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak ise, hizmetlerinden ötürü Mustafa Yoldan’a teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.