Yeni nüfus 31 Ocak'ta açıklanacak

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kastamonu Bölge Müdürü Sevgi Altınbaş, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) hizmet binasını ziyaret etti.

  • 1043
Yeni nüfus 31 Ocak'ta açıklanacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyarette TÜİK çalışmaları üzerine sohbet gerçekleştirildi.

KGC Başkanı Erkan Yılmaz, TÜİK Bölge Müdürü Sevgi Altınbaş’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve teşekkürlerini ileterek çalışmalarında başarı diledi.

TÜİK Bölge Müdürü Sevgi Altınbaş ise kurum olarak yürüttükleri bazı çalışmalardan söz etti. Kastamonu, Çankırı ve Sinop illerini kapsayan Tarımsal İşletme Yapı Araştırması hakkında bilgi veren Sevgi Altınbaş: “TÜİK olarak tarımsal işletmelerle görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bugüne kadar binin üzerinde köye ziyarette bulunuldu. Çalışmamızın yüzde 90’lık bölümü bitti diyebiliriz, yüzde 10’luk bir dilim kaldı. Bu çalışmalar, ülkemiz de tarım ve hayvancılığın daha iyi bir şekilde yapılması, çiftçilerimizin daha kaliteli ürün elde etmeleri bakımından faydalı olacaktır” diye konuştu.

Bölge Müdürü Altınbaş, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi sonuçlarının ise 31 Ocak Salı günü saat 10.00’da duyurulacağını açıkladı.

Haber Merkezi