'Yeniden adayım'

Belediye Başkanı Vidinlioğlu, 'Yeni dönemde yanımda böylesine güçlü bir ekip olduktan sonra elbette yeniden adayım.' dedi.

  • 1912
'Yeniden adayım'

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu ve eşi İlknur Vidinlioğlu, iftarda belediye çalışanlarıyla bir araya geldi.

İftar programına Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, birim amirleri, çalışanlar ve aileleri katıldı.

"Bu kadar sıkıntılı sürece rağmen ilimizde bir sürü güzel işe imza attık" diyen Başkan Vidinlioğlu, "Bir genel seçim yaşayacağız, genel seçimin arkasından ise yerel seçim sürecine girmiş oluyoruz. Bir yıldan az bir süre kaldı. İnşallah birlikte daha nice güzel işleri de başaracağız. Sorulduğu için tekrardan söyleyeyim. Yeni dönemde yanımda böylesine güçlü bir ekip olduktan sonra elbette yeniden adayım. Benim bu görevden geri durmam söz konusu dahi olamaz. Her şeye rağmen, bu kadar sıkıntılı sürece rağmen ilimizde bir sürü güzel işe imza attık. Genel olarak yaptığımız çalışmaları çeşitli mecralarda paylaşıyoruz. Yeni açılacak olan huzurevimiz için başvuruları almaya başladık. Şehrimizin konuşulan bir eksiği olan Engelsiz Yaşam Merkezi projemizi de bitirdik. Sözünü verdiğimiz Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kapalı Pazar Yeri projemizin ihalesini gerçekleştirdik. Bu projemizi de hızlıca hayata geçirerek hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Ayrıca mevcut kreşimize ilaveten Mehmet Akif Ersoy Mahallesine bir kreş yapacağız." ifadelerini kullandı.

'Yeniden adayım'

"Yeni bir projemiz bekliyor"

Vidinlioğlu, "Mevcut rakamlarla 400 milyon liralık atık su arıtma tesisimize ayrı bir parantez açmak istiyorum. Yıllarca konuşuluyordu. Hekim olmam hasebiyle bu konulara daha fazla ilgiliydim. Şehrin kirli suları tarım havzalarına akıyordu. 27 yıldır akan pis suların arıtılarak sağlıklı bir şekilde tarım havzasına verilmesi işi bize nasip oldu. Belediye başkanlığımın ikinci gününde bu projemizin başlangıcını yaptık ve kısa sürede bitirilmesini sağladık. Şimdi ise İPA-3 kapsamında içme suyu ve alt yapı için bir projemiz bekliyor." şeklinde konuştu.